Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Putna šolja za kafu sa duplim zidom i poklopcem 600ml

75 pregleda
4 želi ovaj predmet

Putna šolja za kafu sa duplim zidom i poklopcem 600ml

Cena: 1.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

SAVRŠEN DIZAJN I MUTI-APLIKACIJA | Mat premaz može trajno održati uredan izgled šolje i učiniti našu putnu šolju elegantnijom i plemenitijom. Moderan dizajn i odgovarajuća veličina, ergonomski aerodinamičan izgled olakšavaju držanje, bez obzira gde se nalazite, možete uživati u ukusnim pićima -- specijalno dizajniranim za držače za šolje u automobilu, veoma pogodnim za toplu kafu i čaj na putu ili u auto.
PROCES TEMPERATURE VAKUMSKOG BRAVA | 6 sati čuvanja toplote, 9 sati hladnog čuvanja - uvek održavajte savršenu temperaturu. Bez obzira da li volite toplu kafu/čaj ili hladnu ledenu kafu, vakuumski dizajn sa dvostrukim zidom čini sve mogućim. Zahvaljujući posebno širokom otvoru, šoljice za kafu se mogu lako napuniti. Bez obzira da li je hladna zima ili vrućina, sa ZONZHI šoljom za putovanje naći ćete temperaturu koja vam je potrebna.
EKONOMSKI I EKO PRIJATELJSKI IZBOR za višekratnu upotrebu | Koristeći našu termos šolju, smanjićete otpad od jednokratnih i plastičnih čaša i dati pozitivan doprinos društvu koje je prihvatljivo za životnu sredinu. Danas se u većim kafićima nude popusti za višekratne šoljice za kafu, a ZONZHI putna šolja se predaje službeniku kada putuje da uživa u lepom danu uz kafu.
SAFE &STRICT SEAL TECH | Napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304 za hranu, naša putna šolja je jaka i izdržljiva, sprečava rast bakterija, a takođe čuva napitak bez mirisa. Pored toga, putna šolja ima siguran poklopac bez BPA i zaptivenu silikonsku zaptivku. Nakon što popijete, potrebno je samo da pričvrstite poklopac da biste sprečili curenje bilo kada i bilo gde.

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129905157