Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Podloga za hladjenje i ležanje psa,mačaka 90X50sm

52 pregleda
5 želi ovaj predmet

Podloga za hladjenje i ležanje psa,mačaka 90X50sm

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【SIGURNO I SAMOHLAĐENJE】 100% netoksičan gel, bezbedan i za ljude i za kućne ljubimce. Nema potrebe za dodavanjem vode, zamrzavanjem ili hlađenjem! Gel prostirka za samohlađenje je bezbedan i efikasan način da se vaš ljubimac ohladi u toplotnom talasu. Održavaće vašeg ljubimca na 7-9 stepeni ispod temperature okoline, sprečiće vašeg psa od pregrevanja i dehidracije. To je odlično rešenje da se vaš pas oseća udobno i spreči pregrevanje tokom celog leta!
【NADOBLJENI IZDRŽLJIVI MATERIJALI】 Otirač za hlađenje kućnih ljubimaca usvaja visokokvalitetni 300D Oksford kompozitni PVC materijal, debljine 0,4 mm, vodootporan, otporan na ogrebotine, izdržljiviji i otporniji na habanje! Ivice otirača su pritisnute snažnim pritiskom, BEZ curenja gela! t i izdržljivije! Rub prostirke se pritisne dva puta snažnim pritiskom, ne brinite o curenju gela i bolje se ohladi.
[UNUTRAŠNJA I SPOLJNA UPOTREBA]- Otirač se može koristiti na bilo kojoj lokaciji, na primer na podu, u krevetu za kućne ljubimce, sanduku ili u parku, u automobilu. Sklopiva prostirka je savršena za putovanja i skladištenje.
【LAKO ZA ČIŠĆENJE I SKLADIŠTENJE】 Samo poprskajte malo vode po površini, obrišite je mekom četkom ili sunđerom, bez drugog održavanja. Podloga je dizajnirana da bude sklopiva, zgodna za skladištenje ili nošenje na otvorenom i putovanja automobilom. NE koristiti na direktnoj sunčevoj svetlosti; Kada nije u upotrebi, održavajte ga čistim i čuvajte na hladnom mestu. Izbegavajte dodirivanje površine proizvoda oštrim predmetima, vatrometom itd. *Preporučljivo je da isečete i polirate nokat vašeg ljubimca pre upotrebe.

K9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129824249