Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Čiviluk za pse, poklon prijateljima koji imaju psa

75 pregleda
1 želi ovaj predmet

Čiviluk za pse, poklon prijateljima koji imaju psa

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

StudioAspen

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Namenjena je za Pse

Lep deo opreme za vašeg ljubimca. Ovo je takođe i sjajan poklon za vaše prijatelje-rodbinu koji imaju psa. Obradujte i iznenadite vaše prijatelje sa unikatnim poklonom.


Obradujte vašeg ljubimca poklonom u vidu čiviluka sa njegovim izgledom i imenom. Poklonite im nov unikatni čiviluk na kojem će te držati njihove stvari (povodce, ogrlice, odela i slično).


U našoj ponudi imate izglede pasa za većinu popularnih rasa koji se mogu naći na našim prostorima.


Vaše je samo da nam kažete za koju rasu i koje ime (ćirilično ili latinično) želite da se nalazi na vešalici.


Čiviluk za pse se izrađuje od šper-ploče debljine 10mm dimenzija 250mm X 300mm, izrezan komad je dimenzija između 210-220mm X 260-270mm. Materijal je zaštićen ISKLJUČIVO bezbojnim lakom koji je napravljen na vodenoj osnovi. Sa prednje strane na čiviluku nalazi se urezan izgled rase, urezano ime psa kao i dve kačilice za njihove stvari.



Kada nam kažete koju rasu i koje ime želite, u roku od nekoliko sati dobijate 2D i 3D izgled buduće vešalice. Ukoliko se složite sa ponuđenim izgledom naručenu vešalicu izrađujemo u roku od dva do tri radna dana (toliko vremena je potrebno iz razloga sušenja nanetog bezbojnog-zaštitnog laka) i posle toga vam šaljemo kurirskom službom.


Pošto je svaki komad unikatan plaćanje se vrši isključivo unapred. U cenu nisu uračunati troškovi dostave koji se kreću između 350,00 i 380,00 dinara a koji zavise od kurirske službe koju vi izaberete. Moguće je i lično preuzimanje u Kraljevu.


Za više informacija kontaktirajte nas telefonom, Viber, WhatsApp. . .

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

StudioAspen (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122309425