Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NANOTEC za čiš. i održav. keramike i tuš kabina

726 pregleda
5 želi ovaj predmet

NANOTEC za čiš. i održav. keramike i tuš kabina

Cena: 1.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ruzica69

ruzica69

(308)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

387 pozitivnih ocena

Kovačica, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Sredstvo za čišćenje tuš kabina i keramike traje od 2-4 godine u zavisnosti od intenziteta korišćenje tuš kabine.
..............................................................
Namenjen zaštiti keramike, tuš kabina, lavaboa, kada, wc šolja... od kamenca, masnoća i ostalih nečistoća. Zahvaljujući nano tehnologiji, ovaj proizvod trajno štiti površinu, te nam znatno olakšava održavanje površina koje su izuzetno zahtevne za čišćenje. Set sadrži čistač za pripremu površine i zaštitni premaz. Ovaj set je siguran i jednostavan za upotrebu. Zaštićene površine će se manje prljati i nečistoće će se moći vrlo lako odstraniti. Upotrebom NANOTEC seta za keramiku i tuš kabina, znatno se usporava razvoj štetnih mikroorganizama. Sredstva nemaju neželjenih uticaja kod alergičnih osoba i osoba sa osjetljivom kožom. Ekološki prihvatljiv proizvod.
Uputstvo za upotrebu:
Prvo trebate da pripremite površinu i da je detaljno očistite i osušite. Posle toga nanesite prvu komponentu sa grubim delom sundjera kružnim pokretima, obratite pažnju da ni jedan deo ne preskočite. Prvi tj. osnovni sloj treba da odstoji dok se skroz ne osuši (pojaviće se beli sloj, prašinasti film). Kada ste naneli prvi deo tj prvu komponentu, prebrišite površinu sa magičnom krpom da bi uklonili prašinasti film. Na glatku površinu sundjera nanesite (sprej) drugu komponentu (ili može i direktno na površinu koju tretirate)i kružnim pokretima nanesite na površinu. Posle otprilike 15-35 min uzmite magičnu krpu i ispolirajte celu tretiranu površinu. Sredstvo nanosite kružnim pokretima i vodite računa da ne preskočite neki deo površine, znaci jako je vazno da sredstvo bude naneseno svugde a ne debljina sloja (kada vidite vlažni efekat, je vise nego dovoljno).Sredstvo slobodno možete nanositi prskanjem direktno na površinu ali ćete dobiti malo manje m2
Posle izvršene impregnacije vodite računa da tretirane površine ne dodju u dodir sa vodom u roku od 12 sati. Zaštićene površine možete slobodno prati sa konvencionalnim sredstvima za čišćenje osim proizvoda koje sadrže pesak (npr.Vim), za sta nećete ni imati potrebe.
..............................................................................................................
Poštarinu plaća kupac
POŠTUJTE LIMUNDO PRAVILA

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje Post express

Prodavac

ruzica69
ruzica69 (308)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

387 pozitivnih ocena

Kovačica, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 89501197