Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Metalik zlatna prehrambena boja

1.636 pregleda
8 želi ovaj predmet

Metalik zlatna prehrambena boja

Cena: 10 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

davidov

davidov

(309)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

423 pozitivnih ocena

Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Metalik zlatna prehrambena boja-10 din

Boja za torte i kolače /Metalik zlatna prehrambena boja/Mica za sapune/Boja za jaja/
Imam pakovanja od 100/250 gr boje .
Moram još jedno objašnjenje da dam za neupućene.Primetio sam da masa ljudi brka pojam metalik jestivih boja i metalik jestivih prahova.

Razlika je u tome što su metalik jestive boje prehrambene metalik boje u prahu koje se ne koriste za posipanje po torti niti za mešanje sa fondanom ili šlagom već se razblažuju jedino i isključivo sa 96 % medicinskim alkoholom (ima ga u svakoj apoteci).Tako razblažene boje se koriste za prskanje sa Er-braš kompresorom po površini torte da bi se njima dobila lepa metalik prevlaka preko površine torte i torta lepše izgledala.

Za razliku od boja- Prehrambeni metalik prahovi su takodje praškaste supstance ali ne tako sitne praškaste strukture već skoro zrnaste strukture (poput recimo šećera u prahu) mada sada novije varijante postoje i u obliku pahuljica ,zvezdica i slično.One se ne rastvaraju u alkoholu iako su jestive ,niti se mese sa masom za torte već jedino služe za estetsko posipanje po torti da bi poboljšale estetski izgled torte jer oni svojim svetlucanjem dočaravaju izgled zvezda a svojom metalik strukturom pojačavaju ton bilo koje boje na torti.Zbog svoje skoro krupno zrnaste strukture oni se uglavnom posipaju po torti izmedju prstiju ili pak stavljanjem na dlan i onda se blago dune u pravcu torte da bi nanos praha bio jednoličan.
Na lageru imam :
1-Metalik boje :Zlatna(2 vrste -Jaka zlatna i šampanj zlatna ) /Srebrna/Bakarna /Crna/Cena je 30eura/100 gr
2-Metalik boje :Pink/Plava/Cena je 35eura/100 gr
3--Metalik prah :Zlatni (Jako zlatna ) /Srebrni/Plavi/Zeleni /Crveni/Snežno beli /Cena je 30 eura/100 gr

Klikom na kupi, dobijate kontakt telefon od prodavca (ne kupujete prehrambrenu boju /prah već dobijate KONTAKT TELEFON za kupovinu boje/praha po vašem zahtevu.Ako kupite boju/prah od cene Vam se odbija 10 din za licitaciju .

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje

****** MOJIH 10 PRAVILA TRGOVINE ******
VAŽI ZA SVE MOJE AUKCIJE
OBAVEZNO PROČITATI PRE LICITIRANJA !
ONI KOJI SE NE SLAŽU SA USLOVIMA, A NAROČITO SA NAČINOM PLAĆANJA I SLANJA NEKA NE LICITIRAJU !
1-PRAVILA
Molim Vas, pažljivo pročitajte opis aukcije pre nego što izlicitirate predmet :
-Nemojte licitirati,ako niste i ozbiljni da licitiranu robu i kupite posle pobede na aukciji-jer time pravite probleme meni a Vama dajete negativnu ocenu !!!!
-Molim pobednika aukcije da mi se u roku od 3 dana javi radi dogovora oko preuzimanja izlicitiranog predmeta. U suprotnom smatraću da je odustao od kupovine i zbog nepoštovanja Limundo ugovora sledi negativna ocena !
2-ROBA
-Robu prodajem u viđenom stanju, trudeći se da dam što verniji i tačniji opis.
Zbog Vaše sigurnosti i boljeg uvida u stanje predmeta,ako Vam nešto nije jasno ili smatrate da je nedorečeno u tekstu gde sam opisao predmet tj. za sve dodatne informacije koje Vas interesuju o predmetu licitiranja ,pošaljite poruku preko Limunda na koju ću vam u najkraćem roku poslati odgovor.
Sve naknadne reklamacije tipa:
- “Nismo se razumeli !“
-”Niste mi bili najjasniji!”
-”Ja sam to drugačije mislio/zamišljao !”
neće biti uzete u obzir.
PREDMET DOBIJATE ONAKAV KAKAV JE NA SLIKAMA (jer su slike originalne a ne uzete sa neta,a ako su i uzete sa neta to će biti jasno naznačeno ) , a ako predmet kojim slučajem ima dopunsku opremu , a nije u opisu aukcije ili nije na slikama, tako nešto mi ne tražite.
Za predmete koji su opisani kao neispitani ( jer nemam mogućnosti ili znanja da ih ispitam ) ili neispravni -kupujete ih na SOPSTVENI RIZIK i ako takav predmet ne zadovoljava vaša očekivanja nisam dužan da Vam izvršim povraćaj novca ili popravak uređaja.
3-NAČINI SLANJA :
-LIČNO PREUZIMANJE
-Za izlicitiranu robu moguće je lično preuzimanje u Jagodini ali Vas molim da se za takvu mogućnost prethodno dogovorimo telefonski tj. da se izvrši najava dolaska bar jedan dan ranije da bih bio kući kada dođete !
-SLANJE BEX BRZOM POŠTOM
Robu šaljem isključivo Bex kurirskom službom,a može i po dogovoru sa pobednikom licitacije nekom drugom po Vašoj želji (pod uslovom da ona radi na teritoriji opštine Jagodina ) . Javite mi kad izvršite uplatu, dokaz o uplati čuvajte za svaki slučaj !
4-NAČINI UPLATE
- UPLATA POST NETOM!
Uplata može i POST NETOM zbog ranijih loših iskustava ( neplatiše ).Robu šaljem odmah po izvršenom podizanju uplate na šalteru pošte a najkasnije sutra ( jedan radni dan kašnjenja .) Za više naručenih stvari niža je poštarina! Poštarinu snosi kupac!Iz licitarane predmete šaljem posle uplate post netom na moje ime :
Nenad Jevremović
Kalenićka 51
35000 Jagodina
0604850848
Javite mi kad izvršite uplatu, dokaz o uplati čuvajte za svaki slučaj Molio bih Vas da me kontaktirate po završetku aukcije ukoliko ima promena u adresi koja je na Limundu ili u broju telefona koji je bitan za brzu poštu.
- UPLATA NA TEKUĆI RAČUN
Članovima sa malo pozitivnih ocena (ispod 10) kao i članovima sa negativnim ocenama izlicitirani predmet šaljem tek posle uplate na moj tekući račun
na ime
Nenad Jevremović
MTS banka-360-0381604850848-10
Molim Vas da me Limundo porukom obavestite da ste uplatili na taj način .
Ja ću posle obaveštenja o primitku novca na račun, robu poslati u najkraćem mogućem roku.
Pakovanje predmeta je sa moje strane maksimalno obezbeđeno ukoliko je predmet lomljiv .
ZA ŠTETU NASTALU TRANSPORTOM ODGOVORAN JE ISKLJUČIVO DOSTAVLJAČ POŠILJKE BEX ILI NEKA DRUGA BRZA POŠTA AKO STE VI INSISTIRALI DA VAM NJOM POŠALJEM .
-UPLATA 10 DIN ZA DOBIJANJE MOG TELEFONA
Ako predmet košta 10 dinara i piše :
Klikom na kupi, dobijate kontakt telefon od prodavca (ne kupujete predmet već dobijate KONTAKT TELEFON za kupovinu predmeta po vašem zahtevu.
Ako stvarno kupite predmet od cene Vam se odbija 10 din. koje ste dali za za licitaciju .
5-REKLAMACIJE

UKOLIKO NEKO LICITIRA NASUMICE, IZ RADOZNALOSTI, HIRA , SA TUĐEG NALOGA ILI SE NIJE DOVOLJNO INFORMISAO, PA MU KASNIJE PREDMET NE ODGOVARA, REKLAMACIJA SE NEĆE UVAŽITI, ZATO PITAJTE SVE ŠTO VAS ZANIMA U VEZI PREDMETA,A NIJE PO VAMA STAVLJENO U OPISU AUKCIJE ILI SE NE VIDI NA FOTOGRAFIJI.
SVE DRUGE REKLAMACIJE SE REŠAVAJU ODMAH !
Predmete prodajem kao fizičko lice i ne dajem nikakvu garanciju ni servis , osim ako nije drugačije naznačeno u opisu predmeta.
Sa moje strane roba će uvek biti dobro zapakovana.
Ne odgovaram i ne garantujem za štetu i nedostatke nastale usled transporta!
6-POŠTARINA
Poštarinu plaća kupac,osim ako nemam akciju tipa :“Ako kupite dva i više predmeta poštarina je besplatna „
To će naravno biti naznačeno u samoj aukciji.
7-NEGATIVNA OCENA
Razlog za negativnu ocenu ne može biti situacija u kojoj artikal nije zadovoljio Vaša očekivanja,jer ste prethodno mogli da pitanjima raščistite sve nedoumice oko istog!
ONI KOJI SE NE SLAŽU SA USLOVIMA, A NAROČITO SA NAČINOM PLAĆANJA I SLANJA NEKA NE LICITIRAJU.
8-INOSTRANSTVO
Ne šaljem u inostranstvo!!! Osobe iz inostranstva mogu licitirati samo ako imaju nekoga ko će u Srbiji preuzeti paket i platiti robu!!!
9-MOJE AUKCIJE
Pogledajte sve moje aukcije na ovom linku:
http://www.limundo.com/Clan/davidov/SpisakAukcija
10-SREĆNO LICITIRANJE
Pozdrav i želim Vam sretnu kupovinu !!

Prodavac

davidov
davidov (309)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

423 pozitivnih ocena

Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104190953