Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kineski dolar-Pilea-jaka biljka

62 pregleda
3 želi ovaj predmet

Kineski dolar-Pilea-jaka biljka

Završena

Datum završetka: 27.04.2024. u 17:57

Početna cena: 299 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

irena54

(1.274)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.053 pozitivnih ocena

Mali Iđoš, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Kada je u pitanju naš dom, trudimo se da ga ulepšamo i oživimo maksimalno pozitivnu energiju u svakom kutku kuće. Svi volimo zelenilo i trudimo se da otvorene prostore naših dvorišta opremimo svežim biljkama. Biljke su omiljene zbog nebrojenih dobrobiti kojima nas obasipaju, ali i zbog podmlađujuće aure koju stvaraju. Biljke novca su i zatvorene i vanjske biljke koje će prema Feng Shui-u, držane bilo gde, ispuniti kuću prosperitetom i bogatstvom. Kineski dolar, biljka novca je jedna od najčešćih kućnih biljaka. Lako ga možete uočiti u zatvorenom prostoru u kućama, kancelarijama, kafićima, prodavnicama, na balkonima ili u visećoj korpi.
Pilea kineski dolar

Pilea kineski dolar je azijska višegodišnja biljka koja je porijeklom iz provincije Junan u južnoj Kini u podnožju Himalaja. Pileje su deo porodice koprive, Urticaceae. Biljke u ovoj porodici obično imaju peckajuće dlake ispunjene iritirajućim histaminima. Mnoge biljke u ovoj porodici smatraju se korovskim.
Pilea kineski dolar – Održavanje i nega

Pilea kineski dolar je otporna i laka za negu. Uspevaće u većini okruženja u domaćinstvu i može dugo trajati bez održavanja.
Lokacija

Biljka kineski dolar voli da se nalazi na mestu sa puno svetlosti. Najbolje je postaviti biljku na srednje jako svetlo. Biljka preferira mesto pored prozora na zapadu ili istoku. Naravno, moguće je i mesto blizu juga.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

irena54 (1.274)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.053 pozitivnih ocena

Mali Iđoš, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132620737