Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sadnice maline " Fertodi Zamatos "

843 pregleda
13 želi ovaj predmet

Sadnice maline " Fertodi Zamatos "

Cena: 60 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

-mis-

(259)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

387 pozitivnih ocena

Ivanjica, Moravički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Na prodaju sadnice malina Fertodi Zamatos


Sadnice maline sorte Fertodi zamatos sa dobrim korenom sigurno jedne od najboljih što trenutno možete naći u Srbiji.

Sadnice dolaze iz rasadnika sa 1000 metara nadmorske visine, a ne iz proizvodnog zasada.

Sadnice možete preuzeti lično u Ivanjici, takodje ih šaljem brzom poštom dobro upakovane.
Nema minimalne količine za poručivanje, ispoštovaću i poslati narudžbine od 10 komada.

Na raspolaganju je preko 20 000 sadnica, cena 60 dinara po sadnici, dok za količine preko 10 000 cena po sadnici je 55



Molimo da imate na umu da nisam u mogućnosti izdati račun za ostvarivanje podsticaja.



Cenim svoj proizvod i ne želim da izjednačim cenu sa sadnicama koje se vade iz proizvodnih zasada želim raditi sa ozbiljnim kupcima koji razumeju vrednost sadnica dobijenih iz rasadnika.

Za one kojima se čini da je cena nešto skuplja, molimo da nas ne kontaktiraju kako bi se cenjkali ili davali savete, uzalud troše svoje i moje vreme.

Fertodi je malina sa kojom pocetnici lako dostignu velike prinose u odnosu na druge sorte, sa isto rada je puno zahvalnija i daje bolje rezultate. Prinos od 150-200 kilograma na 50m duznih (1 Ar) je lako dostizan dok je kod ostalih sorti rekordan. Ukoliko vam se sloze kockice sa parcelom, pogode vremenski uslovi i radite baš baš ozbiljno prinos moze ici i 300-350 kilograma na 50m duznih (1 Ar)



Sadnja se obavlja od polovine novembra do polovine aprila. Neke prednosti ima jesenja neke druge prolećnja sadnja tu su mišljenja podeljena. Novi izdanci rastu brže nego kod vilameta pa se može desiti da izrastu i 4m u prvoj godini. . . Cilj je da se formiraju redovi pravilno i da izrastu na 2-2,5m.



Preporuka pri sadnji je da se zemljište dobro usitni, u vrste umešati zgoreo stajnjak ili neko peletirano đubrivo sa zemljom da ne dođe u direktan dodir sa korenom. Sadnice umakati u hidrogel pre sadnje koji se dodatno još rasturi po vrstama. Zatrpavanje obaviti ručno, šakama ne grabuljama i motikom, dlanovima i pesnicama priteći zemlju oko struka. Sadnice posaditi sto pliće kako bi što pre izašle nove iz zemlje, dovoljno je samo prekriti koren sa 1-2cm zemlje. Nakon sadnje zaliti da se sjedini koren sa zemljom. Moje preporuka je da se sadi 4 sadnice u dužni metar, nije greška ni jedna manje ni jedna više, bolje je da imate rezervu prilikom vezivanja, višak možete vaditi u sadnice. Medjuredno rastojanje od 2,5 do 3m ukoliko imate zemljišta bolje je 3m ako ste ograničeni parcelom može biti i 2m ali otežava rad.



Za sve informacije slobodno pitajte, procitajte kompletan oglas da ne postavljate pitanja na koja već imate odgovor u opisu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Uslovi prodaje moraju biti u skladu sa pravilnikom Limunda.
Ovde nije dozvoljeno navoditi opcije slanja i plaćanja koje nisu označene u sekciji Plaćanje i Isporuka, niti je dozvoljeno stavljati rokove i dodatne troškove za realizaciju kupoprodaje koji n

Prodavac

-mis- (259)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

387 pozitivnih ocena

Ivanjica, Moravički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121348793