Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Luk Vlasac

31 pregled
1 želi ovaj predmet

Luk Vlasac

Cena: 200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Kata123

(953)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.779 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ova biljka je veoma bogata vitaminom C i blagotvornim sluznim materijama, a u sebi sadrži i mineralne materije i mikroelemente. Vlašac, spada u prirodne proizvode, koji u sebi sadrže veliku količinu gvožđa, što je odlično u borbi protiv umora.
Sitno seckani listovi vlašca koriste se kao začin za jela od proleća do jeseni, a ako se presade u lonce i drže u kući, mogu da se koriste i tokom cele zime.

Kao i crni i beli luk i vlašac spada u porodicu ljiljana. U narodu ga još zovu i mali brat crnog luka. Savetuje se da se vlašac kupuje dok je svež, da se dobro opere pre upotrebe, isecka što je moguće sitnije i odmah konzumira. Ako želite da ga upotrebite sledećeg dana, bilo bi dobro da se umota u vlažnu krpu i stavi u frižider, u fioku za voće i povrće.
Zahvaljujući idealnoj kombinaciji gvožđa i vitamina C u njemu, vlašac organizmu pruža vitalnost i odličan je protiv umora.
Sveži vlašac često se koristi kao dekoracija, ili naseckan ili ceo. Vlašac je i sastavni deo začinskih mešavina, koje se koriste za razna topla i hladna jela, salate, omlete, rižu i piletinu.

Kupujete biljke sa slika 2 i 3. Saksija fi 11cm.
Slanje post ekspres uz mogucnost licnog preuzimanja u Krusevcu i u Beogradu na Vracaru - gde bi isporuka bila u roku od 7 - 10 dana

Uslovi prodaje prodavca

Isporuka posle uplate.
Poštarinu plaća kupac.

Prodavac

Kata123 (953)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.779 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132227525