Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ASIMINA TRILOBA,Indijanska banana Paw Paw

96 pregleda
9 želi ovaj predmet

ASIMINA TRILOBA,Indijanska banana Paw Paw

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Vojvodakent

(1.189)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.671 pozitivna ocena

Trstenik, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Stize prolece. .. .AKCIJA prodaja sadnica banana, cena 1000din komad, Banana je Poreklom iz Kanade zato je zovu još indijanska banana, Paw paw. Imam u dvorištu dva stabla prve rodile u Srbiji bile na RTS-u Bg. Rođevaju redovno i puno. U prodaji su dve samooplodne vrste Prima i Sunflower Trpi minus 30stepeni, preporučuju se saditi dve sadnice (od obe vrste po jedna) zbog više roda (uzajano oprašivanje)mada može i jedna sadnica. ? Plodovi zru krajem septembra meseca. Na slkama vidite sve. Imam dvogodisnje sadnice, . Sadnice prodajem preko 10god. Meso ima sladak ukus i podseća na mešavinu banane , manga i ananasa. Voće može da se bere direktno sa drveta , ili možete sačekati da samo padne na zemlju Sadnica se moze posaditi odmah. Ja sam iz Medveđe kod Trstenika. Slike koje su prikazane su original mojih banana. Prvo uplata pa slanje, nalacao sam se duplih postarina, pojedini naruce a ne preduzmu. .. Slanje sadnica Post ekspresom i kao CC paket postom

Uslovi prodaje prodavca

Lično preduzimanje,uplata pre slanja Post netom,slanje ,poštom,Post ekspresom ! Poštarinu vi plaćate. Ne odgovaram za štetu koja nastane prilikom transporta a trudim se da što bolje upakujem !!! Ne šaljem van Srbije.
-Kontakt iskljucivo Limundo porukama zbog pisanog traga.
-Ne odgovaram na mobilni i SMS poruke. Moguće slanje po dogovoru.
POGLEDAJTE MOJE AUKCIJE NA KUPINDU

Prodavac

Vojvodakent (1.189)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.671 pozitivna ocena

Trstenik, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131885969