Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

STEM konstrukcijski set za igru dece 300 kom

67 pregleda
4 želi ovaj predmet

STEM konstrukcijski set za igru dece 300 kom

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


★ Uključuje: 300 komada šarenog međusobnog sklopa za izgradnju - uključuje 10 različitih boja (ružičasta, ljubičasta, plava, bela, zelena, žuta i više).
★ SIENIANLINE će vam pomoći da uvedete svoje dete u svet inženjerskih igara sa stilom jer dolaze sa beskrajnim mogućnostima izgradnje.
★ STEM aktivnosti: Poboljšava pamćenje, koncentraciju, ručnu spretnost, koordinaciju ruku i očiju, prepoznavanje boja, sortiranje, povećava pažnju i fokus. Svi delovi su zamenljivi, što omogućava beskrajne kombinacije i dizajne.
★ Zabavna igračka koja podučava: Napravljene od čvrste plastike, naši zupčanici su napravljeni da izazovu motoričke veštine, kreativnost i praktičnu igru konstrukcije, pa se pripremite da ove delove postavite na svoje mesto i stvorite nešto neverovatno.
★ Poklonite učenje: Ovi šareni blokovi su savršen poklon za svako malo dete, bez obzira na pol! SIENIANLINE vam pomaže da otkrijete novu zabavu za učenje svaki put kada date poklon!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127731677