Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Namestaj za deciju sobu

2.181 pregled
16 želi ovaj predmet

Namestaj za deciju sobu

Cena: 53.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

duskap

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Prodajem namestaj za deciju sobu proizvodjaca Jela Jagodina. Namestaje je dobro ocuvan.

Korpus elementa izradjen je od univera boje bukve debljine 18mm.
Gardarober ima dva krila, cetiri police i tri fioke. Visina police se moze podesavati po zelji.
dimenzije gardarobera su (ŠxVxD) 86x236x37 - bukva, zeleni front - fotografija 1.
Komoda sa jednim krilom, dve fioke i dve otvorene police. Komoda sa jednim krilom, dve fioke i dve otvorene police. Krilo se može montirati na levu ili desnu stranu, a fioke u jedno od četiri polja. Kao i gardarober visina polia se moze podesavati po zelji. Dimenije komode su 86x134x37 - bukva, zeleni front - fotografija 1.
Polica 1 - ugaoni element sa sest polica, čija je visina prilagođena visini garderobera. Ova polica ima mogucnos pricvrscavanja za gardarober kao na fotografiji. Deo do ormara je otvoren. Polica je dimenzija 37x236x37 - bukva, sa zutom ukrasnom trakom - fotografija 1.
Polica 2 - ugaoni element sa sest polica cija je visina takodje u visini gardarobera. Ova polica za razliku od prve ima zaobljene coskove i zatvorene dve strane police. Dimenzije police su 37x236x37 - bukva - fotografija 2.
Radni sto - fioke mogu biti sa leve ili desne strane i mogu se montirati u gornjem ili donjem delu stola. Ispod radne ploce nalazi se polica za tastaturu na kojoj se moze drzati lap top. Dimenzije stola su 125x74x60 - bukva sa zelenim frontovima na fiokama - fotografija 2 i 3.
Komoda ima 3 fioke i tockice. Odlican je dodatak radnog stola. Dimenzije su 44x72x56 - bukva sa zutim frontovima na fiokama.
Krevet sa fiokom - fotografija 7 i 8.
Krevet sa tablom za naslon. Uzglavlje i uznožje elementa izrađeni su od univera debljine 25 mm, dok je ostatak kreveta debljine 18mm. Dimenzije kreveta su 95x75x205 - bukva, zuta ukrasna traka na fioci.
Fioka je prvenstveno namenjena za odlaganje posteljine, ali može poslužiti i kao pomoćni ležaj sa dušekom dimenzija 80x190 koji predstavlja sjajno resenje u situraciji nedostatka prostora u decijoj sobi. Umesto fabrickih stavljeni su silikonski tockici.
Dusek Andrijasevic lux dimenzija 80x190 - fotografija 7 i 8.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

-

Prodavac

duskap (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 83744159