Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Alphamed thermometar za merenje temperatura

269 pregleda
3 želi ovaj predmet

Alphamed thermometar za merenje temperatura

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

rango54

rango54

(1.355)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.976 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Microlife Non-contact, infracrveni toplomer namenjen je za merenje temperature tela bez dodira, ali i za merenje temperature prostora, kupke za bebu, mleka, hrane i sl.

Kada merite temperaturu tela važno je znati, da je očitana vrednost uvek za 0,5°C viša od vrednosti koja bi bila izmerena pri aksilarnom merenju (ispod pazuha), zato oduzmite 0,5°C, kako biste rezultate mogli porediti sa rezultatima dobijenim pri aksilarnom merenju.
Tačnost merenja je +/- 0,2°C u opsegu vrednosti od 36°C – 39°C.

Uputstvo za pravilno korišćenje
Pre početka merenja izaberite režim rada pomeranjem klizača na bočnom delu toplomera. Ako želite da merite temperaturu tela pomerite ga u položaj na kome je nacrtana glava, a ako želite da merite temperaturu prostora, vode, mleka, hrane i sl. pomerite klizač u položaj na kome je nacrtana kućica.

Merenje temperature tela
Pritisnite dugme ON/OFF za uključivanje uređaja. Kada čujete bip ton toplomer je spreman za rad.
Približite ga na 3-5 cm (preporučuje se 3cm) od površine kože i uperite ga ka sredini čela. (Ako je čelo prekriveno kosom, znojavo ili prljavo, molimo Vas da uklonite sve prepreke kako ne bi uticale na tačnost merenja.) Zatim pritisnite dugme START i postarajte se da plavičasti zrak bude usmeren prema sredini čela. Posle 3 sekunde dug bip ton označava kraj merenja. Za tačno merenje neophodno je održavati konstantnu udaljenost od površine kože. Ukoliko ona tokom merenja varira, utucaće na tačnost rezultata.

NAPOMENA: Ukoliko je dete nemirno i neizvodljivo je pravilno izvršiti merenje, preporučuje se da toplomer uperite ka slepoočnici, ne pomerate ga i tako izvršite merenje.

Merenje temperature predmeta
Pošto ste uključili uređaj (dugme ON/OFF) i oglasio se prvi zvučni signal, usmerite toplomer ka sredini predmeta čiju temperaturu merite, tako da toplomer bude na rastojanju od 3-5cm od površine predmeta, zatim pritisnite START i sačekajte 3 sekunde do oglašavanja dugog zvučnog signala, kada možete očitati vrednost.

Uslovi prodaje prodavca

Slanje pouzećem važi samo za limundovce sa više od deset pozitivnih ocena naravno da nema ni jednu negativnu.
Tražim da se kupac javi u predvidjenom roku kako je navedeno po limućndo pravilniku.
Ukoliko ne bude tako sledi nažalost negativna ocena
Negarantujem tokom transporta nastala oštećenja.
Trudim se da maksimalno zastitim tokom transporta robu.
Hvala na razumevanju.

Prodavac

rango54
rango54 (1.355)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.976 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 109353309