Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Meda pricalica

12 pregleda
0 želi ovaj predmet

Meda pricalica

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

veciva

veciva

(362)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

431 pozitivna ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Boja Bež
  • Za uzrast 12 + meseci

Plišani meda skrivalica - savršena igračka za decu

Svi klinci obožavaju igru skrivanja. Nama to obično dosadi posle samo par poteza, a oni bi još i još. Plišani meda skivalica će vas upravo zameniti u toj ulozi! Slatki meda koji se krije i smeje.

Slatki meda koji se krije i smeje

Sada mališani mogu da se igraju skrivanja i pronalaženja uz pomoć naše plišane mede skrivalice. Ova igračka za decu izgleda neodoljivo i vrlo brzo će osvojiti srca Vaših najmlađih.

Razvijanje mašte i kreativnosti kod dece

Kako deca odrastaju, razvijaju se njihova interesovanja i mašta. Plišani meda skrivalica je sjajan način da podstaknete kreativnost kod Vaše dece i da im pomognete da razviju maštovite scenarije igre. Bilo da se igraju unutra ili napolju, meda će biti odličan pratilac Vaših mališana.

Zabavna igra za unutrašnju i spoljnu igru

Plišani meda skrivalica ne samo da je sjajna za igru skrivanja i pronalaženja u kući, već i za zabavu napolju u dvorištu ili parku. Sa ovom igračkom, Vaši mališani će biti zabavljani satima, bilo da su unutra ili napolju.

Sjajan poklon za decu

Ako tražite savršen poklon za dete, plišani meda skrivalica može biti idealan izbor. Ova igračka je univerzalna i privlačna za dečake i devojčice svih uzrasta. Pored toga, ona će biti sjajna dopuna kolekciji plišanih igračaka.

Kvalitetna igračka za decu

Plišani meda skrivalica je napravljena od kvalitetnih materijala koji će omogućiti dugotrajnu zabavu Vašoj deci. Slatki meda se podiže i spušta ćebe kada se pritisne stopalo, što dodatno doprinosi zabavi i uzbuđenju kod mališana

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

veciva
veciva (362)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

431 pozitivna ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132847597