Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Jan Husarik-Ulje na staklu inverzno

555 pregleda
13 želi ovaj predmet

Jan Husarik-Ulje na staklu inverzno

Cena: 7.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

zoran.simic

(835)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.062 pozitivnih ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Kulturno dobro Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

JAN HUSARIK
Tehnika: Ulje na staklu inverzno
Dimenzija sa ramom:18x23
Dimenzija bez rama:15x20
Naziv: Salaš
Godina nastanka: 1986.
Šifra:354
Jan Husarik je rođen 1942. u Padini, selu u Banatu blizu Beograda. Slovačkog je porekla , a slika od 1958, godine, znači već 55 godina!Izlagao je po prvi put u 1969. u Beogradu . Odrastajući posle Drugog svetskog rata , on je bio toliko siromašan , da sebi nije mogao da priušti bilo kakvo obrazovanje. Ipak , on je zadržao svoju viziju u svom srcu , znajući da će jednog dana reći sve priče o njegovom detinjstvu svojim slikama. Bavio se poljoprivredom, ima malo zemlje , ali više vremena posvetio je slikarstvu . Za njegov stil i izbor kolorita zaslužna je ” škola slikarstva” Kovačice . Mesto rođenja slikara Jan Husarik – Padina se nalazi u Banatu , na samom rubu Deliblatske peščare i u prošlosti su imali velikih problema zbog nedostatka vode .Voda je takođe postala izvor žeđi Jana Husarikovog umetničkog stvaralaštva . Prava žeđ se postepeno pretvara u simbol univerzalnog žeđi , žeđ, fizičke i duhovne žeđi , žeđ za ljubavlju , lepotom i srećnijim životom .Jan Husarik je među najistaknutijim savremenim slikarima Kovačice naivne umetnost .

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Preuzimanje posle uplate na tekući račun ili lično prilikom preuzimanje Ako želite lično preuzimanje, molim Vas da dogovori budu precizni i dan ranije. Robu preuzimate kada se dogovorimo. Zbog neodgovornog ponašanja kurirskih službi lomljive predmete šaljemo samo uz pismenu saglasnost kupca preko limundo poruka.

Prodavac

zoran.simic (835)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.062 pozitivnih ocena

Beograd-Stari grad, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 103953621