Tom Clancys Splinter Cell Blacklist ESSENTIALS - PS3 ig

748 pregleda
2 želi ovaj predmet

Tom Clancys Splinter Cell Blacklist ESSENTIALS - PS3 ig

Prodat!

Datum kupovine: 06.03.2024. u 12:33

Prodat po ceni: 1.050 RSD

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(772)

98,15% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.373 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.

Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.

OPIS IGRICE :


AMERIKA JE PONOVNO U OPASNOSTI, A SUPERMEN PO SVEMU SUDEĆI NA GODIŠNJEM ODMORU. PONOVNO JE DOŠLO VREME DA STAVITE SONARKE I U CRNO ZAVIJETE JOŠ JEDNU TERORISTIČKU SKUPINU.
Splinter Cell: Blacklist tehnički i konceptualno je veoma impresivna igra, jedan od najbudžetnijih i najispeglanijih naslova dosada, i svakako najmasniji Splinter Cell ikad. Svaka stavka u meniju, svaka rečenica, tekstura, skriptovana situacija u misijama, pokret, gest i lomljava stakla su ispeglani do brutalne perfekcije. Nećete verovati, ali igru i dalje pogoni modifikovani Unreal engine 2, koji već jubilarnu sedmu godinu pogoni Splinter Cell igre (još od SC: Chaos Theory). Dakle, ima nečega u izreci da nije važna veličina enginea, već način na koji se koristi. . . Krupan dodatak gejmpleju je mogućnost kupovine oružja, opreme i gedžeta, kao i opciono nadograđivanje vaše baze-aviona. Svaka likvidacija u igri, stealth kill, uspešno izvrdavanje protivnika, ispunjenje primarnog i sekundarnih zadataka, pa čak i otključavanje nekog oružanog ačivmenta (X killova Y pištoljem, recimo), daje vam određeni nivo XP-a koji se u debrifingu misije transformiše u dolare. Novac možete potrošiti na opremu i pucaljke, kao i na budženje Paladina koje vam daje specijalne gameplay bonuse. Na primer, poboljšani senzori omogućiće vam da na mapi vidite lokaciju „ dead dropova” , sekundarnih ciljeva koji postoje u svakoj misiji, što je dobro ulaganje u budućnost i berićetniji ulov u narednim nivoima.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (772)

98,15% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.373 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 97402041