wifi led projektor VILINICE

29 pregleda
1 želi ovaj predmet

wifi led projektor VILINICE

Završena

Datum završetka: 09.05.2024. u 23:27

Početna cena: 6.500 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

maserati67

(428)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

560 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Uz uređaj ide kablovi,daljinski
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

СИНХРОНИЗУЈТЕ ЕКРАН ПАМЕТНОГ ТЕЛЕФОНА: Толико људи би желело да транспонују екран свог паметног телефона на пројектор за искуство гледања великог формата. ВИЛИНИЦЕ ВИФИ пројектор је савршено решио ове проблеме, може да подржи жичану и бежичну пројекцију за иОС и Андроид системе. Коришћењем нашег ВИФИ пројектора, више не морате да наручујете скупе ХДМИ адаптере! (Због ауторских права на апликацију, гледајте филм на Нетфлик-у, Приме видео записима, Хулу-у, само преко повезивања лаптопа, фире тв стицк-а, Року-а или Цхроме-а. )
ПОДРЖАНИ 1080П &5000ЛУКС ЛЦД ПРОЈЕКТОР: Наш видео пројектор посебно усваја вишеслојне оптичке филмове и висококвалитетно стакло како би се смањиле рефлексије и повећала трансмисија светлости, што омогућава овом преносном ХД пројектору да приказује оштрије слике без замућења. Пројектор је изворне резолуције 1280к720П, са подржаним 1920к1080П, изванредних 5000 лукса светлих и 5000:1 контраста, што вам може донети врхунску радост кућног биоскопа на отвореном. Не препоручује се за пословне презентације.
ХиФи СТЕРЕО ЗВУЧНИЦИ и НАПРЕДНИ ЦИРКУЛАЦИЈСКИ СИСТЕМ ХЛАЂЕЊА: Овај графоскоп има два ХиФи стерео звучника од 3В са СРС звучним системом, који вам омогућавају врхунско звучно искуство. Наш видео пројектор усваја технологију контроле температуре и тим од 2 независна интелигентна вентилатора за контролу брзине, који подешавају брзину према температури у реалном времену, минимизирају потрошњу енергије и продужавају век трајања лампе до 80.000 сати.
Мултимедијални пројектор кућног биоскопа: Опремљен различитим портовима као што су ВГА / УСБ / ХДМИ / АВ / СД / аудио излаз, пројектор за филмове на отвореном омогућава вам да лако преносите аудио и видео са рачунара, монитора, телевизора, ПС4, ДВД плејера, итд. Такође ћете добити најбољи угао гледања и величину гледања исправљањем трапезоидног камена и подешавањем фокуса. Величина пројекције је компатибилна од 32 до 240 инча са растојањем пројекције од 1,5 до 7 м.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

maserati67 (428)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

560 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133924781