Housel klima

3.239 pregleda
7 želi ovaj predmet

Housel klima

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 03.08.2015. u 13:10

Kupljen za: 12.510 RSD

Broj ponuda: 18 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

trange_frange

(212)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

236 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Midea
  • Uz uređaj ide Napojni kabl, nosaci, daljinski
  • Mane i oštećenja Nema

Clan odustao od kupovine, kaze licitirala njegova deca. Dakle, molim neozbiljne da ne licitiraju! Ustedece vreme sebi, a i meni. Idemo iz pocetka...

Na prodaju Housel klima kapaciteta 12000 btu. Inace je to original Midea, samo je pod Housel brendom. Klima je stara 7god. i koriscena uglavnom leti za vreme nesnosnih vrucina, sto ce reci da iza sebe nema puno radnih sati. U potpunosti ispravna, hladila ovih poslednjih tropskih dana. U nekoj kompenzaciji sam uzeo drugu klimu tako da ce ova biti demontirana, a evo vec sada je na Limundu. Demontazu klime ce izvrsiti jedan od ovlascenih servisa, a ako nekog zanima mogu mu u inbox reci koji tacno. Potencijalnom kupcu ostaje samo da je ugradi, eventualno ocisti unutrasnju jedinicu i to je to. Sto se freona tice u pitanju je R22 i za sve ove godine ni jednom nije bilo potrebe za dopunom, a nadam se da ce prilikom demotaze celokupan gas biti sacuvan. Uz klimu idu i nosaci spoljne jedinice, nosac unutrasnje jedinice kao i kabl duzine par metara i naravno daljinski.
Sto se eventualnog slanja kurirskom sluzbom tice, sacuvacu ambalazu od nove klime tako da ce transport biti maksimalno bezbedan.
Za sva eventualna pitanja stojim na raspolaganju.
Srecna licitacija!

Rec za pretragu: midea, housel, klima, split sistem.

--- Dodato 15.07.2015. 23:29 ---
Samo da javim da je klima danas demontirana, a pre toga proverena njena funkcionalnost i rad od strane jednog od ovlascenih servisa za ugradnju klima uredjaja.
U tekstu iznad sam napomenuo da cu klimu moci da isporucim u adekvatnoj transportnoj ambalazi tako sto sam sacuvao istu od nove klime. Medjutim kod nove klime spoljna jedinica je nesto manja pa je i sama kutija manja sto i nije neki problem. Problem predstavlja unutrasnja jedinica iz koje viri jedni 20cm bakarnih cevi, te ce prilikom eventualnog pakovanja iste da vire iz kutije. Mozda to nije toliko bitno ali eto na meni je da napomenem jer kao sto u uslovima prodaje pise, ne mogu da garantujem za eventualna ostecenja nastala prilikom transporta.

Uslovi prodaje prodavca

* Ukoliko se predmet salje kurirskom sluzbom bice prikladno i sto je moguce bolje zasticen i u tom slucaju NE ODGOVARAM za eventualna ostecenja nastala prilikom transporta.
*Troskove slanja snosi KUPAC.

Prodavac

trange_frange (212)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

236 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 38260029