Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

PROFESIONALNA PEC ZA PICE

1.722 pregleda
12 želi ovaj predmet

PROFESIONALNA PEC ZA PICE

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 15.09.2015. u 11:24

Kupljen za: 15.129 RSD

Broj ponuda: 51 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

extramario

(94)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

110 pozitivnih ocena

Čačak, Moravički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Neznam
  • Uz uređaj ide Nista
  • Mane i oštećenja Ima

Da kazem na prodaju ispravna pec za pice,tako sam I u naslovu napisao,ona I jeste ispravna al sa par odredjenih neispravnosti koje cu objasniti u daljem opisu da ne bi bilo nejasnoca.
Prvo dimenije peci posto je stvarno velika Visina sa stopama 148cm, Sirina 78cm, Dubina 95cm, mere su spoljne krajnje mere. Dimenzije korisnog prostora rerne 80x49x23cm,23cm je visina unutar rerne, sve tri rerne su potpuno istih dimenzija.
Kako ja znam ovo je profesionalna pec za pecenje pica posto sam takve vidjao po picerijama, mislim da je spolja napravljena od prohroma al to ne mogu precizno tvrditi jer I ovo nije moja pec vec samo dajem oglas za komsinku, ko se razume u ovakve peci zna sugurno od cega je. Pec je koriscena pre dve godine u piceriji dok je radia, posle je do sad stajala u podrumu.
Vidi se na slikama poseduje tri zasebne rerne. Svaka rerna ima po dva grejaca to jest I donji I gornji, gornji grejaci su svi otvoreni nema lim preko njih. Snaga svakog od grejaca je po 1,5KW. Svaki grejac ima zaseban termostat za ukljucenje, jedan od nedostataka je taj sto fali termostat za donji grejac na gornjoj rerni ,nema ga fizicki je skinut, vidi se na slici.
Pec s sam licno ukljucivao u struju I utvrdio sledece stanje : Gornji grejac I thermostat na gornjoj rerni su ispravni, grejao sam rernu do stotinak stepeni,grejac greje thermostat iskljucuje kad se zagreje na zadatu temperaturu. Donji grejac nisam mogao probati jer fizicki ne postoi thermostat za njega skinut je.
Gornji grejac I thermostat na srednjoj rerni su takodje ispravni,isto isprobani. Donji grejac na srednjoj rerni je naj verovatnije neispravan nekad radi a ponekad izbacuje fidova sklopka na kuci, naj verovatnije probija malo na masu, racunajte kao neispravan,thermostat po meni radi.
I kod trece rerne potpuno ista situacija gornji grejac I thermostat su isprani,a donji grajac je nacisto probijo na masu to jest izgoreo, za njegov thermostat nisam siguran da li je ispravan ovako mi deluje dobro. Kabaj je na peci nastavljan nesto mnogo lose sa izolir trakom, ja to necu nista sredjivati ide ovako svakako ko bude uzeo pec morace malo angazovati nekog elektricara da to malo sredi.
Pod od gornje I srednje rerne je od nekog da kazem kamena, il azbesta ne znam sta je ono. Aj da kazem taj pod je ispucao od temperature razdvaja se na vise komada, al kad se slozi moze se na njega staviti tepsija. Pod od najdoljne rerne je od lima. Vodjice za tepsije srednjoj rerni su malo istrulile,odnosno dve leve vodjice ostale I nisu lose. Vodjice za tepsije u druge dve rerne po meni ne deluju lose. Vrata na gornjoj rerni su neispravna isrulila je desna sarka zato I postoi spoljna opruga za zatvaranje sto se vdi na slici. Sam ulaz u gornju rernu je poimalo truo I izgoreo I sa leve I sa desne strane , sve u svemu vidi se da je radial
pec.
Onaj ko se razume verovatno mu je jasno stanje peci.
Da kazem krov od same peci je spolja malo uvijen mislim da se moze videti naslici al nista strasno, zadnji lim gde su prikljucci od kablova je malo spao nema safova na njemuneko ga je nekad skidao, video sam da fale I safovi na jednoj od bocnih strana.
VAZNA NAPOMENA ISLJUCIVO pec se mora preuzeti licno na adresi, jer ja nemam nikakve mogucnosti da je bilo gde prebacujem. Obavezno povesti I pomocnika za utovar jer je vlasnica peci stara zena, pa samim tim nije u mogucnosti ikakve pomoci osim otvaranja vrata od podruma. Inace mesto je LJubic u Cacku asvaltni put sve do kuce.
Ne znam sta vise da pisem o peci koga interesuje nesto vise neka pita ja cu se potruditi da odgovorim, naknadne rerlamacije ne uvazavam sve sam rekao sad. Pec se ne moze uzeti bez uplate svog izlicitiranog novca, nikakve rate ne dolaze u obzir. Troskove samog transporta snosi samo kupac peci.
SRECNA AUKCIJA


--- Dodato 08.09.2015. 09:52 ---
Evo videliste da kolega sibik kaze da ovo nije pec za pice vec za restorane, a i tacno je objasnjenje da je ovde pod od nekakvog termootpornog materijala, ja sam samo u opisu napisao da je neki tip azbesta posto mi je na njega najvise licio.
Ja se ne razumem u tipove i namene ovakvih peci, znam samo da mi je komsinka rekla da je njen sin koristio ovu pec u nekakvoj njegovoj piceriji il prodavnici brze hrane nemam pojma kakvu je on hranu spremao u njoj.
Ja posteno nisam proveravao tacnu namenu ove peci,elem posto i nuje moja, vec mi je licilo logicno da je za pice posto su mi i tako rekli a i vidjao sam nekakve slicne peci po picerijama, meni one sve izgledaju isto.
Znaci samo da kazem prodajem pec nepoznate namene
IZVINJAVAM SE NA POGRESNOM NAPISANOM NASLOVU
Hvala kolegi Sibiku na objasnjenju, ako zna jos nesto o ovakvoj peci neka kaze.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Za nedaj boze ostecenja predmeta u toku transpotra ne odgovaram
Ne prihvatam reklamacije tipa mozda je malo bledja boja ima vrlo sitna ogrebotina itd. Jasno je prodaje se polovna stvar

Prodavac

extramario (94)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

110 pozitivnih ocena

Čačak, Moravički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 39114141