Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

lcd tv SAMSUNG 46 inca FULL HD,HDMI izuzetan

1.632 pregleda
19 želi ovaj predmet

lcd tv SAMSUNG 46 inca FULL HD,HDMI izuzetan

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 02.08.2015. u 21:20

Kupljen za: 28.010 RSD

Broj ponuda: 82 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

malitrta

(3.814)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.996 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Samsung
  • Dijagonala ekrana 46“
  • Uz uređaj ide daljinski
  • Mane i oštećenja Nema

Značajke Proizvoda lcd tv samsung le46a656
Vizuelno prelep tv sa izuzetnim kvalitetom slike,koji ce predstavljati pravo uzivanje za vas i vasu porodicu,uvoz je iz Nemacke,radi odlicno,nikakvih skrivenih mana nema.Zainteresovane -potencijalne kupce bi zamolio da,ako su vec zainteresovani,pogledate detaljno specifikaciju,ako vas jos nesto u vezi tv-a zanima a nije naznaceno u opisu predmeta,pitajte,stojim Vam na raspolaganju i probacu da odgovorim,nemojte molim vas postavljati pitanja u vezi nekih podataka koje sam vec naznacio u opisu aukcije

Veličina zaslona (inč) 46
Vrsta zaslona LCD
3D Ne
HD TV Full HD 1080p
Ugrađeni disk player No Disc Player
Freeview ili Freesat Freeview tunera
Broj HDMI priključaka 4
Broj Scart luka 2
Veze HDMI
Smart TV Ne
Frekvencija (Hz) 100
Vrijeme odziva (milisekundi) 4
Omjer zaslona 16: 9
Omjer kontrasta (X: 1) 50000
Kut Razmišljanje 178
Vodoravna razlučivost (pikseli) 192
Okomita razlučivost (pikseli) 1.080
Svjetlina (Candela po kvadratnom metru) 550
Vodič elektronički program (EPG) Da
Utičnicom za slušalice Ne
Težina (kg) 22,3
46 "FHD Spremni LCD TV
Uz izvrstan dizajn i jedinstvene harmonisous kvalitete, LCD TV serije 6 refelects prirode bitne elemente. Njegov inspirativan dizajn evocira dubine emocija koje nikada nisu vidjeli na TV zaslonu prije. Kombinacija vrhunskog performacne i estetske elegancije čini uistinu zadivljujući TV koji postavlja nove standarde.
FHD Spreman 1080
Doživite najveći definiciju danas moguće s Full HD 1080p. Blu Ray filmova i sljedeće generacije igara oživljavaju na zaslonu s rezolucijom od 1920 × 1080 pruža takvu jasnu sliku što doista osjećaju dio akcije.
50000: 1 dinamički omjer kontrasta
Uz Dinamički omjer kontrasta od 50.000: 1, slike su prezentirani s vlasti, preciznost i vjeran detalje. Digitalni Dinamički Kontrast kontrolira promjenjivom pozadinskog osvjetljenja iza ploče. Unutarnja zatamnjenje ili osvjetljujući od LCD zaslona stvara nevjerojatno tamne i svijetle slike što za jasnije prirodne slike.
DNIe Pro
Prepustite vam oči najjasnijih, većina prirodnih slika zamisliti. DNIe + proizvodi nevjerojatnu dubinu detalj koji snima oči i otključava vaša osjetila. Njegova napredne boja i pokreta Optimisers dostavi nevjerojatno vjernim slike i kontrast i detalje Pojačivači kombinirati kako bi Vam pružiti dublje dubine boje.
100Hz Motion Plus
100Hz Motion Plus procjene tehnologije i umeće dodatni okvir između okvira za stvaranje više udoban iskustvo gledanja. Dodatni okvir bi slike pojavljuju šava na vaše oči, i eliminira pokreta podrhtavanja i zamućenje slike zbog slabog da se može pojaviti kada gledate filmove i sport. Čak najbrže akcijske scene su prezentirani s preciznošću i jasnoćom.
Ultra Clear Panel
Svojom kombinacijom visoke i niske slojeva refleksiju, Ultra Clear Panel obavlja savršeno u svim uvjetima rasvjete. Po uklanjanju ambijentalnog svjetla odraz, slika ne samo ostati čist u svakom trenutku, ali su udobne za vaše oči. Cjelovitost slike i visoke performanse zaslona bi se osiguralo da su slike uvijek duboko i detaljno.
4 HDMI
100% čisti digitalni priključak sinkronizira audio i video signale, osiguravajući da nema gubitka podataka i čista gledanja savršenstvo. Opremljen sa 4 HDMI ulaza, SAMSUNG LCD TV serija 6 je više nego senzacionalan TV; to je sposobnost da se središnji dio digitalnog svijeta. Dodatak Anynet + (HDMI CEC) vam omogućuje kontrolu svih priključenih AV uređaja s jednim daljinskim upravljačem, dajući vam više integriran doživljaj zabave.

Uslovi prodaje prodavca

MOLIM da tv pregledate odmah po preuzimanju,imate rok od 15 dana od preuzimanja nakon cega reklamacije nece biti uvazavane.Televizori su uvoz iz Nemacke,licno biram i donosim robu,svaki donesen tv ide na visednevno testiranje od strane strucnog lica,tek posle njegove potvrde ispravnosti postavlja se na licitaciju.Moze slanje postexpresom kurirskom ili drugim kuririma sluzbom naravno ne mogu snositi odgovornost za transport niti davati garancije za isti jer je to van mog domena.Posle zavrsene licitacije ocekujem vase javljanje radi dogovora,tekuci racun na koji vrsite uplatu je 265-0000001005746-51 kod raifaisen banke,po uplati javite mi se da bi mogao da posaljem tv,imate garanciju propisanu limundovim pravilnikom.
Ne garantujem za transport,

Prodavac

malitrta (3.814)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.996 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 38266001