Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

6.lcd tvPHILIPS 47 inca 400HZ,FULL HD, top ponuda

1.217 pregleda
16 želi ovaj predmet

6.lcd tvPHILIPS 47 inca 400HZ,FULL HD, top ponuda

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 09.08.2015. u 21:25

Kupljen za: 39.010 RSD

Broj ponuda: 67 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

malitrta

(3.820)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.006 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Philips
  • Dijagonala ekrana 47`
  • Uz uređaj ide daljinski
  • Mane i oštećenja Nema

Model Philips 47pfl4606.Vizuelno prelep tv sa izuzetnim kvalitetom slike,koji ce predstavljati pravo uzivanje za vas i vasu porodicu,uvoz je iz Nemacke,radi odlicno,nikakvih skrivenih mana nema.Zainteresovane -potencijalne kupce bi zamolio da,ako su vec zainteresovani,pogledate detaljno specifikaciju,ako vas jos nesto u vezi tv-a zanima a nije naznaceno u opisu predmeta,pitajte,stojim Vam na raspolaganju i probacu da odgovorim,nemojte molim vas postavljati pitanja u vezi nekih podataka koje sam vec naznacio u opisu aukcije.Ide kako se i vidi na slikama,bez psotolja,sto nije nikakav problem,mozete ga okaciti na zid i dobiti vizuelno lepsi izgled vaseg doma.
Prikaz
Full HD LCD
Dijagonalna veličina zaslona (cm)
119 cm
Dijagonalna veličina zaslona (inč)
47 inča
Razlučivost ploče
1920 x 1080
Format slike
16: 9
Svjetlost
400 cd / m²
Dinamički kontrast zaslona
100.000: 1
Vrijeme odziva (tipično)
2 ms
Slika Optimizacija
Pixel Plus HD
Digital Natural Motion
Aktivna kontrola
400Hz Perfect Motion Rate
Multimedijske aplikacije

Multimedija veze
USB
Video reprodukcija formati
H264 / MPEG-4 (AVC)
MPEG-1
MPEG-2
MPEG-4
Reprodukcija glazbe formati
MP3
Slika Formati reprodukcije
JPEG
Udobnost

Vodič Elektronski program (EPG)
8 dana EPG
Jednostavan za instalaciju
Instalacijski program Čarobnjak
Setting Wizard
Jednostavnost korištenja
Zaustavi Početna stranica
Screen Korisnički priručnik
Screen Format Prilagodbe
4: 3
AutoFill
Auto zoom
Široki 14: 9
Široki 16: 9
Subtitle Zoom
Super Zoom
Nerazmjeran
Široki
Teletekst
1.000 stranica Smart Text
Firmware nadogradiv
Čarobnjak Auto. Firmware čin.
Firmware nadogradiv putem USB
Veličina

Dubina ambalaže
220 mm
Visina ambalaže
946 mm
Širina ambalaže
1380 mm
Dubina uređaja
83 mm
Visina aparata
697,8 mm
Širina uređaja
1129,8 mm
Dubina (uklj. Feet)
268 mm
Visina (uklj. Feet)
745,6 mm
Dubina (uklj. Feet)
1129,8 mm
Težina proizvoda
17,5 kg
Težina proizvoda (+ stalak)
20.87 kg
Težina (uklj. Paket)
31,8 kg
Zid montirati kompatibilan
ANPA
njoy zajamčena zapanjujuće iskustvo gledanja
Philips neka uživate veliku učinkovitost po razumnoj cijeni. LCD TV 47PFL4606 serije 4000 ima jednostavan dizajn i jednostavan za korištenje Digital TV priključcima Full HD slike.

119 cm (47 ")
Full HD 1080p
digitalni TV
Svi tehnički podaci
Iskustvo izvan
Uobičajen
Nauči više
Značajke Proizvoda

Full HD televizor s Pixel Plus HD za bolje detalje i jasnoću Full HD TV s Pixel Plus HD za bolje detalje i jasnoću Pixel Plus HD pruža jedinstvenu kombinaciju konačan oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja i uglađenog prirodnog kretanja. Smetnje i šum kod svih izvora, od multimedije do standardnih televizijskih i kod vrlo komprimiranih HD sadržaj potisnut. Tako je slika oštra britva. Doživite moć 20W RMS i Incredible Surround Uživajte Snaga 20W RMS i Incredible Surround Osjetite ritam glazbe, i doživite atmosferu filmova. Pojačalo s izlazom od 20 W RMS (2 x 10 W RMS) ponuditi realističnu soundstage. Incredible Surround omogućuje vam potpunu surround zvuk s veće dubine i širine doživjeti nadopuniti detaljnu reprodukciju slike. Besprijekorno povezivanje s 3 HDMI ulaza i Easylink jednostavnog povezivanja s 3 HDMI ulaza i Easylink HDMI priključak za nošenje i slike i audio signala preko jednog kabela od svojih uređaja na TV prijemnik - bez kabela. Signali se prenose nekomprimirani, tako da možete doživjeti najviše kvalitete na zaslonu televizora. Zajedno s Philips EasyLink, trebate samo jedan daljinski upravljač za TV, DVD, Blu-ray playera, set-top box ili sustav kućnog kina. USB za fantastičan multimedijske WiedergabeUSB za fantastične multimedijske reprodukcije USB priključak omogućava pristup jpeg fotografijama i mp3 glazbenih datoteka većine USB sticku (USB Mass Storage Device). Spojite USB kabel na bočnoj strani televizora na i pristup multimedijskim datotekama s na sadržaj zaslona pregledniku. Tako možete lako dijeliti svoje fotografije i glazbu s drugima. Ugrađeni MPEG-4 prijemnik za HD prijem bez set top BoxIntegrierter MPEG-4 tuner za prijem HD bez set-top box sa ugrađenim digitalnim tunerom omogućuje primanje digitalnog kabela i zemaljske TV - a sve to bez dodatni set-top box. Uživajte kvalitetne TV nered besplatno. Jednostavna montaža s postavljanjem pomoć Jednostavna instalacija s postavljanjem pomoći Čarobnjaka olakšava postavljanje, kao što je on vodi vas korak po korak kroz instalacije. Ona prikazuje neke ekrane s opcijama od kojih možete lako odabrati osnovne postavke. Funkcije TV može se brzo i lako prilagoditi Vašim osobnim željama. 400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za savršeno Bewegungsschärfe400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsku oštrinu pokreta 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) stvara oštrije slike pokretne objekte u brzim akcijskim filmovima. Novi Philips PMR standardni pokazuje kombinaciji vidljiv učinak najveću brzine osvježavanja, tehnologiju HD Natural Motion i jedinstven način obrade kako bi se dobila nenadmašna oštrina prikaza pokreta.

Uslovi prodaje prodavca

MOLIM da tv pregledate odmah po preuzimanju,imate rok od 15 dana od preuzimanja nakon cega reklamacije nece biti uvazavane.Televizori su uvoz iz Nemacke,licno biram i donosim robu,svaki donesen tv ide na visednevno testiranje od strane strucnog lica,tek posle njegove potvrde ispravnosti postavlja se na licitaciju.Moze slanje postexpresom kurirskom ili drugim kuririma sluzbom naravno ne mogu snositi odgovornost za transport niti davati garancije za isti jer je to van mog domena.Posle zavrsene licitacije ocekujem vase javljanje radi dogovora,tekuci racun na koji vrsite uplatu je 265-0000001005746-51 kod raifaisen banke,po uplati javite mi se da bi mogao da posaljem tv,imate garanciju propisanu limundovim pravilnikom.
Ne garantujem za transport,

Prodavac

malitrta (3.820)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.006 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 38437261