Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

4. lcd tv LG 42 inca FULL HD -TOP PONUDA

1.404 pregleda
10 želi ovaj predmet

4. lcd tv LG 42 inca FULL HD -TOP PONUDA

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 05.07.2015. u 21:15

Kupljen za: 22.232 RSD

Broj ponuda: 51 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

malitrta

(3.820)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.005 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač LG
  • Dijagonala ekrana 42“
  • Uz uređaj ide daljinski upravljac
  • Mane i oštećenja Nema

Model tv-a: lg 42lh3010
Vizuelno prelep tv sa izuzetnim kvalitetom slike,koji ce predstavljati pravo uzivanje za vas i vasu porodicu,uvoz je iz Nemacke,radi odlicno,nikakvih skrivenih mana nema.Zainteresovane -potencijalne kupce bi zamolio da,ako su vec zainteresovani,pogledate detaljno specifikaciju,ako vas jos nesto u vezi tv-a zanima a nije naznaceno u opisu predmeta,pitajte,stojim Vam na raspolaganju i probacu da odgovorim,nemojte molim vas postavljati pitanja u vezi nekih podataka koje sam vec naznacio u opisu aukcije
Više Brojke i činjenice
42 "(107cm) Veličina zaslona
16: 9 formatu
Tanak dizajn
Dual XD Engine ™ Full HD optimizacija slika
1.920 x 1.080 piksela, 10 bita rezolucije u boji
Vrhunac svjetlina 500cd / m² / omjer kontrasta 80000: 1 (dinamički)
24p Real Cinema sa 5: 5 Srušit, Just Scan, Eye Care
1 DVB-T / DVB-C * analogni hiper bend tuner s 8 dana EPG Freeview
Ulazni signali: VGA SXGA, PAL / SECAM / NTSC, HDTV SDTV i (480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p pri 30fps, 60fps, 24fps i 50fps
WCC (Wide Colour Control), Svježa bijela
Expert Mode, ISF spremni, AV mod, Čarobnjak za sliku
Ulazi: PC, RS-232C, PC Audio, 2 SCART, video, 3 HDMI (1.3) s HDCP i SIMPLINK, komponenta (YUV)
Boja karoserije: klavir lak dizajn s crnom trakom ukrasnim
+ 20 ° Okretni stalak
FullHD TV sa MPEG-2 i MPEG 4 podršku
Utičnica za slušalice
Prekidač za napajanje
Dolby Digital dekoder
5 pojasni equalizer
Teletekst (TOP tekst)
Podrška za titl
Elektronski programski vodič 8 dana (EPG)
Childlock
Proizvod
LG Electronics LH3010 serija
Moderna, jednostavna i funkcionalna televizori LG LH3010 serija pouzdani i izdržljivi. Oni imaju izvornu kvalitetu slike, minimalistički dizajn, jasan zvuk i user-friendly operativnost. U FullHD LCD TV po fer cijeni, imamo u ovoj seriji u ekran veličine 32 "do 37", 42 "i 47" na.

LG Electronics predstavlja: Model 42LH3010
FullHD LCD TV u lak-izvedbi s crnom trakom ukrasnim
U elegantnom, sjajnim crnim tankim dizajnom predstavlja ovaj 42-inčni LCD TV FullHD. Razlučivost 1.920 x 1.080 piksela i 10 bita rezolucije u boji jamče prirodne boje i jasne, oštre slike do najsitnijeg detalja. Brojne mogućnosti povezivanja za gotovo sve vrste uređaja, kao i ugrađenog DVB-T / DVB-C * tuner s MPEG-2 i MPEG 4 potpora i 8 dana DVB Vodič EPG program i analogni Hyperband tuner bi LG 42LH3010 kompatibilna i fleksibilan.
Kvaliteta kino
24p Real Cinema s 5: 5 Srušit - Filmovi su snimljeni u 24 sličica u sekundi, dok je u normalnog TV emitiranja, slike se prenose samo u poljima. To su onda obično verlusstbehaftet u prijemnici ekstrapoliraju natrag u okvire. Zahvaljujući 24p Real Cinema tehnologija iz LG i prikladnog Blu-ray player, kvaliteta zaslona je sada dolaze u vaš dom. Osim toga, GTG vrijeme odziva od 5 ms 42LH3010 za optimalnu kvalitetu slike bez postaju nejasne čini. Uživajte u glatkoj kino iskustvo u svojoj dnevnoj sobi.
User-friendly
Isfccc spremna - ISF zalaže za Imaging Science Foundation. Ova tehnologija stvara vjernu prirodnih boja reprodukciju slike kao savršeni kao direktor oni jednom stvorio. Udoban i profesionalno, to možete učiniti LG upravljanje ISF boja poboljšanje slike koja pruža najbolju kvalitetu. Tu je i mogućnost da se vaš TV Syndicate strane ISF stručnjak pojedinačno svoj životni prostor.
Isfccc spremna je postavljen na međunarodnom D65 standardu (Preporuka od filmske industrije) i time omogućuje prirodnu reprodukciju boja. Osim toga nudi integrirani u LH3010 serija napredni način potpunu kontrolu nad kvalitetom slike. Sa više do 25 fino ugađanje od tradicionalnih televizora dolaze kod nas u apsolutnom pojedinog televizijskog užitka.

Apsolutna kontrola
Čarobnjak za sliku - to učiniti sami Bildkalibration: Dopustite da vas vodi na temelju pre-test slike za optimalnu kvalitetu slike. LG vam pruža čarobnjaku Slika prikladna ispitivanja slike i vrlo jednostavan i interaktivni maska ​​za podešavanje s istom.
Autentičan
Dual XD Engine ™ Full HD - Prirodni boje, jasno crtež. Ova tehnologija omogućuje automatsko kvalitetu slike podešavanjem poboljšanje prostor boja. Uživajte, na primjer, životinje ili nametanje impresivne prirode metak u punoj dimenziji.
Brza pomoć
eManual & eStreamer - Elegantan i nenametljiv prati priručnik na zaslonu. Kad god vam je potrebna pomoć, možete odabrati udobno, jasno i jednostavno kroz izbornik.
Jasan zvuk
Nevidljivi zvučnici - Jedinstvena Nevidljivi sustav zvučnika iz LG pruža elegantan dizajn i poboljšanu audio reprodukciju. Za razliku od uobičajenih televizora, govornici LG LCD TV integrirana u prednji okvir uređaja. Rezonatori strateški izračunate bodova iza TV okvir za poticanje to proizvesti zvuk. Tako okvir na TV pretvara u nevidljivoj zvučnika. Akustična "slatki spot" generiran na ovaj način osigurava da možete uživati ​​u TV događaj u punom i bogatom zvučnom polju sa svim svojim osjetilima.
Stimmungsmacher
Clear Voice - čist zvuk je jedna od glavnih karakteristika kvalitete LG TV. Naš sustav Clear Voice pojačava posebno frekvencijski spektar ljudskog glasa. To umanjuje pozadinsku buku i povećava ljudski glas za bolju razumljivost govora naprijed. Od glasne dijalozima na mirno disanje - ne propustite ništa! Crystal Clear, možete se opustiti i uživati ​​od sada na svom televizijskom događaju.
Savršena kombinacija
3 HDMI 1.3 s HDCP, SIMPLINK - HDMI stoji za "High Definition Multimedia Interface". To je sučelje za puni digitalni prijenos audio i video podataka na zabavu elektronike. Ovo sučelje povezuje prijenosni HDMI reprodukcija s TV ekrana, dopuštajući bez gubitaka visoke razlučivosti video i audio prijenos s dubine od slike može postići i do 48-bitni. Kad 42LH3010 tv imate tri od ovih udobno korisne HDMI ulaza.
Integrirani HDCP (High Bandwidth Digital Content Protection) je posebno dizajniran za digitalni video i audio prijenos u potrošačke elektronike. On je gotovo svugdje koristi za zaštitu filmske industrije u digitalnom prijenosu slike, kako bi se spriječilo piratstva. Uz funkciju LG SIMPLINK, možete povezani na svojim kontrolnim uređajima tv udaljenim poput Koristite LG Blu-ray player. Zabavi Se!
Ekološki prijateljske
Smart Energy Saving Osnovna - inteligentna uštedu energije tehnologija iz LG će preuzeti brigu o potrošnji energije bez vidljivog gubitka kvalitete slike. Uživajte u velike i impresivne slike s učinkovitim potrošnje energije.
Zabava za mjerenje
AV mod - Sve što je potrebno je pritisak na gumb za kompletan TV gledajući s filmom, sporta i načinu igre. Naši LG LCD TV ima tri unaprijed AV načina, uz pomoć kojih možete prilagoditi zvuk i sliku na svoj sviđanje. Što god vam se sviđa samo. Bilo televizije kriminala, nogometnog prvenstva ili igra noći s prijateljima - da dobijete najbolje iskustvo zabave za dom.

Uslovi prodaje prodavca

MOLIM da tv pregledate odmah po preuzimanju,imate rok od 15 dana od preuzimanja nakon cega reklamacije nece biti uvazavane.Televizori su uvoz iz Nemacke,licno biram i donosim robu,svaki donesen tv ide na visednevno testiranje od strane strucnog lica,tek posle njegove potvrde ispravnosti postavlja se na licitaciju.Moze slanje postexpresom kurirskom ili drugim kuririma sluzbom naravno ne mogu snositi odgovornost za transport niti davati garancije za isti jer je to van mog domena.Posle zavrsene licitacije ocekujem vase javljanje radi dogovora,tekuci racun na koji vrsite uplatu je 265-0000001005746-51 kod raifaisen banke,po uplati javite mi se da bi mogao da posaljem tv,imate garanciju propisanu limundovim pravilnikom.
Ne garantujem za transport,

Prodavac

malitrta (3.820)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

7.005 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 37605153