Video Nadzor CTIPC-700C kamera nova

145 pregleda
13 želi ovaj predmet

Video Nadzor CTIPC-700C kamera nova

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 05.05.2024. u 19:53

Kupljen za: 3.484 RSD

Broj ponuda: 22 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Vladan16

(137)

93,33% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

183 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【5x optički zum i pomeranje 355° nagib 90°】 Wi-Fi kamera za nadzor podržava 5x optički zum i 4x digitalni zum; Sa funkcijom optičkog zuma od 5x, lako je videti ljude izbliza ili predmete u daljini. Ova kamera za nadzor je kompatibilna sa iOS/Android, Mac/Vindovs (HIP2P), sistemima za upravljanje e-poštom. Pored toga, sa pomeranjem od 355° i nagibom od 90°, možete da vidite šta se dešava oko vašeg doma preko Ctronics aplikacije. 
【Dual-Band Wi-Fi &Remote Access】 IP kamera podržava Wi-Fi frekvencije od 2,4 GHz i 5 GHz za više opcionih mrežnih veza. Ctronics WiFi kamera podržava 24/7 i snima video zapise na TF karticu (do 64GB, nije uključena), možete da vidite ekran za praćenje preko svog pametnog telefona ili računara. 
【Detekcija ljudi i automatsko praćenje】Bežična spoljna WiFi kamera za nadzor ima naprednu inteligentnu tehnologiju detekcije ljudi, smanjuje lažne alarme izazvane kišom, lišćem, životinjama i insektima do 95%. Štaviše, nakon što snimi metu, wi-fi ip kamera će automatski podesiti kretanje pomeranja/nagiba po potrebi i slati obaveštenja o upozorenjima vašoj aplikaciji. 
【Noćni vid u boji i dvosmerni audio】Ova spoljna WiFi kamera ima sočivo od 3,6 mm koje vas neće izneveriti i garantuje noćne slike u boji/IR na udaljenosti do 30 m, bez obzira na dan ili noć, noć. takođe možete podesiti prilagođene zvukove upozorenja. Ova Wi-Fi IP kamera ima ugrađeni zvučnik i mikrofon, omogućavajući vam da razgovarate sa spoljnim posetiocima u realnom vremenu ili sprečite neželjene uljeze. 
【IP66 vodootporna i 3 metode instalacije】Spoljna WiFi nadzorna kamera podržava montažu na zid ili plafon, montažu na stub, što vam omogućava da postavite vifi kameru na spoljne zidove, krovove ili gde god želite. Sa IP66 vodootpornim dizajnom, WIFI kamera radi čak iu ekstremnim vremenskim uslovima, idealna je za otvorene prostore kao što su parkingi, garaže, dvorišta i prednja dvorišta. 

** Model kamere je CTRONICS CTIPC-700C-2MP-Z5. Sve kamere na aukcijama su vrhunskog kvaliteta, poznatog brenda. 

* NOVO U ORIGINALNOJ KUTIJI SA SVIM DODACIMA. PREPORUKA. VRHUNSKLI KVALITET.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

PRE NEGO STO IZLICITIRATE PREDMET DETALJNO I LEPO POGLEDAJ TE SLIKE.UKOLIKO IMA NEJASNOCA KONTAKTIRAJ TE ME PUTEM LIMUNDA.SLIKE PREDMETA POSTAVLJENOG NA AUKCIJI SU ISKLJUCIVO UZIVO TO STO JE NA SLIKAMA TO DOBIJATE.ZBOG NEODGOVORNOSTI I PREDOMISLJANJA POJEDINIH CLANOVA NEMA PRAVA NA REKLAMACIJU.LICIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA ILI NOVIM CLANOVIMA LIMUNDA SALJEM ISKLJUCIVO NAKON UPLATE NA POSTNET NALOG.

Prodavac

Vladan16 (137)

93,33% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

183 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133800657