ODLICNA NANNY KAMERA *NOVO*

109 pregleda
0 želi ovaj predmet

ODLICNA NANNY KAMERA *NOVO*

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

StankovicProdaja

StankovicProdaja

(15)

71,43% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Nanny kamera sa 6 staklenih leća za nadogradnju sa senzorom od 1920 x 1080 piksela s pozadinskim osvjetljenjem. Instaliranje na strop, koji izgleda kao normalan detektor dima, nitko to neće shvatiti. Ova se kamera može gledati daljinski putem WiFi-a u bilo koje vrijeme i bilo gdje.(BEZ FUNKCIJE DETEKTORA DIMA)
Ako ispred kamere nema pokretnih objekata, ona će prestati snimati. Kada kamera detektira kretanje, automatski će nastaviti. Prostor može podržati maksimalno 64 GB (ne uključuje SD karticu) i poništit će početnu datoteku ako je prostor pun. Učinkovito iskoristite prostor.
Znatno poboljšati učinak noćnog vida. Funkcija IR noćnog vida može se uključiti/isključiti putem aplikacije, infracrvene LED diode omogućuju vam da jasno vidite u mraku. Nadzirite svoj dom dan i noć, svim srcem se pobrinite za sigurnost vašeg doma.
Korištenje visokokvalitetnih litijskih baterija s jakom vodljivošću, otpornošću na visoke temperature i dužim vijekom trajanja od običnih baterija. Može se puniti više puta i neprekidno. Podržava punjenje tijekom snimanja i 2-3-satno kontinuirano video snimanje. (Podržava punjenje tijekom korištenja)
Sigurno je i jednostavno, samo ga zalijepite izravno na zid ili strop. Primjenjivo u skladištima, domovima, uredima, hotelima, supermarketima i drugim mjestima, praćenje u stvarnom vremenu, dokazi u rukama kako bi se izbjegli sporovi

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

StankovicProdaja
StankovicProdaja (15)

71,43% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134222741