Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NOVA**CTRONICS ST-20** SOLARNA WI-FI KAMERA, 110 evra

156 pregleda
13 želi ovaj predmet

NOVA**CTRONICS ST-20** SOLARNA WI-FI KAMERA, 110 evra

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 19.04.2024. u 21:51

Kupljen za: 4.650 RSD

Broj ponuda: 22 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

jovan.luka

(4.125)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.462 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

---Ctronics solarna kamera za nadzor je opremljena sa 2.5K 4MP rezolucijom za bolju stabilnost i jasnoću, stvarajući slike i video zapise od 2560×1440P koji su jasniji i glatkiji od 1080P. Ova bežična spoljna solarna kamera od 2,5x ima dva ugrađena bela LED reflektora i 2 IR LED za noćni vid u punoj boji do 82 stope, što omogućava jasan pogled u mraku i nudi vam bolju sigurnost doma.
----Sigurnosna kamera na solarno/baterijsko napajanje može se puniti preko solarnog panela od 3,5 V ili baterije kapaciteta 7,800 mAh. Neprekidno napajanje obezbeđuje da ova solarna kamera od 2,5x radi duže. 100% bežična solarna kamera oslobađa vas od dosadnih kablova – samo se pobrinite da je postavite na sunčano mesto! Takođe, podržava instalaciju sve u jednom i odvojenu instalaciju. Možete instalirati solarni panel koji odgovara vašoj trenutnoj situaciji.
---Solarna WiFi kamera ima PIR senzor visoke osetljivosti, koji može da reaguje u roku od 0,2 s kada se detektuje pokret i omogućava sigurnosnoj kameri da čeka u stanju pripravnosti uz ultra nisku potrošnju energije. Ljudska detekcija može da smanji lažne alarme izazvane stvarima poput kiše i insekata za 95%. Osetljivost alarma je podesiva od niske do srednje do visoke sa udaljenosti monitora do 10 m/32 ft.
--- Ptz kamera na otvorenom ima ugrađeni mikrofon i zvučnik tako da možete da komunicirate sa bilo kim preko CTRONICS aplikacije bilo kada i bilo gde. Ne samo da čujete zvuk kroz kameru, već možete i razgovarati sa dostavljačem ili strancima. Kamera sa solarnim napajanjem od 2,5K takođe podržava istovremeno gledanje uživo više korisnika, što znači da možete da delite srećna vremena koja su zabeležile Ctronics kamere sa članovima porodice ili prijateljima. (PC nije podržan)
--- Solarna bežična kamera je opremljena kućištem sa IP66 ocenom, napravljenim od izdržljivog materijala koji je i vodootporan i otporan na prašinu. Zbog toga se može koristiti u okruženjima od -30°-60°C, bez obzira na vremenske uslove. Solarna spoljna kamera će automatski snimati sve slike i video zapise na SD karticu kapaciteta do 128 GB. Kada je memorija puna, SD kartica će se automatski resetovati i izbrisati prethodne snimke. (SD kartica nije uključena)

* NOVO U ORIGINALNOJ KUTIJI SA SVIM DODACIMA. PREPORUKA. CENA OVE KAMERE JE 110 EVRA U PRODAJI, ŠTO GOVORI O KVALITETU.

* Pogledajte i moje ostale aukcije.

*Uživajte u kupovini.

--- 17.04. 22:08 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express

Postovani kupci,

Molim Vas pročitajte kompletan tejst uslova slanja i plaćanja izlicitiranih predmeta.

VAŽNO!!! VAŽNO!!! VAŽNO!!!

KOMUNIKACIJA SA KUPCIMA SAMO I ISKLJUČIVO PUTEM LIMUNDO PORUKA, BEZ IZUZETKA.


NISAM VIŠE U MOGUĆNOSTI DA SE JAVLJAM NA TELEFON ZATO ŠTO SAM 6 DANA U INOSTRANSTVU, A SAMO SUBOTOM KOD KUĆE, tako da sve informacije i pitanja u vezi uplata, slanja paketa, adresa koje se razlikuju od onih koje sam dobio od Limunda, MOLIM VAS DA ŠALJETE U LIMUNDO PORUCI DA VIŠE NE BI DOLAZILO DO NESPORAZUMA.

TAKOĐE VAS MOLIM DA SHVATITE DA JE ROK ZA KUPOPRODAJU 8 DANA.

Svi rokovi će uvek biti ispoštovani, ali nisam uvek u mogućnosti, zbog posla koji obavljam u inostranstvu, da baš u istom ili narednom danu, kad je izvršena uplata, paket bude poslat pošto sada deca šalju pakete, pa im je potretbno vremena da se uigraju.

ALI OBEĆAVAM DA ĆE SVI KUPCI BITI MAKSIMALNO ISPOŠTOVANI I SVI PAKETI POSLATI NA VREME.

Nadam se da me razumete i na tome vam unapred zahvaljujem.

U svakom slučaju, Vi birate prodavca kod kojeg vam odgovaraju uslovi.

Znači slanje samo i isključivo POSTEXPRESSOM ili BEXOM posle uplate na račun koji će Vam stići u automatskoj poruci, osim ukoliko se drugačije dogovorimo putem Limundo poruka.
CC paket nije više moguće da šaljemo pošto su paketi veliki i potrebno je da se deca vrate po 4-5 puta od kuće do pošte da bi poslali pakete kojih nekada ima i po 50 i nemoguće je da sve to odnesu do pošte.

Kao svrhu uplate navedite svoje korisničko ime.
Uplaćujete SAMO I ISKLJUČIVO izlicitiranu sumu, poštarinu plaćate kuriru prilikom prijema paketa.

Očekujem da se posle uplate kupac javi PUTEM LIMUNDO PORUKE, ne telefonom, jer drugačije paket neće biti poslat.

Uvažavam svaku reklamaciju bez prigovara i odmah vraćam novac ukoliko je proistekla zbog mog propusta, ali molim za pristojnost prilikom reklamiranja jer u ovolikom obimu posla propusti su neminovni, ali nikako namerni. Posle dugogodišnjeg rada i ovolikog broja pozitivnih ocena sigurno mi nije stalo da nekoga prevarim, naprotiv.

Ukoliko bude razloga za reklamaciju javite se, rešićemo, negativna ocena sigurno neće.

Hvala.

Prodavac

jovan.luka (4.125)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.462 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133459713