CITRONICS CTIPC-690C kamera nova

262 pregleda
17 želi ovaj predmet

CITRONICS CTIPC-690C kamera nova

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 14.05.2024. u 20:24

Kupljen za: 3.800 RSD

Broj ponuda: 38 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Vladan16

(137)

93,33% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

183 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

NAJVECI IZBOR KAMERA NA LIMUNDU!!!

4K 8MP Ultra HD &2,4/5 GHz dvopojasni ViFi: Sa naprednim SSC338K čipom i Soni 1/2,8 inčnim IMKS415 CMOS senzorom, ova kamera za spoljni nadzor nudi vam 4K Ultra HD slike danju i noću (3840 k 2160P). Ova spoljna ViFi kamera sa ugrađenom antenom od 5 dB obezbeđuje stabilniju vezu sa ruterom preko 2,4/5 GHz VLAN kanala, što obezbeđuje da nema gubitka signala ili smetnji. 
Detekcija ljudi/kućnih ljubimaca/vozila sa praćenjem automobila: Ova 4K kamera za spoljašnji nadzor podržava detekciju osoba/kućnih ljubimaca/vozila, koja može precizno identifikovati ljude, kućne ljubimce i vozila, efikasno minimizirajući lažne alarme izazvane vetrom ili lišćem. Kada je aktivira osoba, kućni ljubimac ili vozilo, ova kamera za nadzor automatski prati metu i šalje upozorenja u realnom vremenu na vaš telefon. 
Noćni vid u boji od 30 m i dvosmerni zvuk: ova PTZ kamera na otvorenom ima 1 komad spoljnih IR LED dioda koje osiguravaju da su mete jasno vidljive čak i u mraku. IR domet noćnog vida ove kamere za spoljni nadzor je do 30 metara. Opremljen ugrađenim mikrofonom i zvučnikom, omogućava razgovore u realnom vremenu sa posetiocima i deluje kao odvraćanje od uljeza. 
Zajedničko korišćenje od strane više korisnika i daljinski pristup: nadzorna slika ove spoljne ViFi nadzorne kamere od 8 MP može da se deli na mreži sa do četiri korisnika istovremeno, tako da možete uživati u srećnim trenucima sa svojim voljenima ili prijateljima. Ova bežična spoljna kamera je kompatibilna sa iOS, Android, Mac i Vindovs sistemima („HIP2P“ / „ctronics Pro“). Snimljene video zapise možete puštati u različitim pretraživačima kao što su IE, Firefok i Google. 
Više opcija snimanja i IP66 vodootporna: Ova bežična kamera od 8MP podržava kontinuirano snimanje non-stop ili možete postaviti određeni raspored za snimanje. Svi video snimci se automatski čuvaju na SD kartici (podržava do 256 GB, nije uključeno). Ova spoljna kamera za nadzor radi savršeno čak iu ekstremnim vremenskim uslovima i prilagođava se temperaturama od -10°C do 55°C.

Uslovi prodaje prodavca

PRE NEGO STO IZLICITIRATE PREDMET DETALJNO I LEPO POGLEDAJ TE SLIKE.UKOLIKO IMA NEJASNOCA KONTAKTIRAJ TE ME PUTEM LIMUNDA.SLIKE PREDMETA POSTAVLJENOG NA AUKCIJI SU ISKLJUCIVO UZIVO TO STO JE NA SLIKAMA TO DOBIJATE.ZBOG NEODGOVORNOSTI I PREDOMISLJANJA POJEDINIH CLANOVA NEMA PRAVA NA REKLAMACIJU.LICIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA ILI NOVIM CLANOVIMA LIMUNDA SALJEM ISKLJUCIVO NAKON UPLATE NA POSTNET NALOG.

Prodavac

Vladan16 (137)

93,33% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

183 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134048013