Dragi Limundovci, širimo tim korisničke podrške kako bismo vam još više bili od pomoći! Pročitajte ovde detalje i prijavite se ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate uslove.

CITRONICS CTIPC-690C dual kamera nova

141 pregled
11 želi ovaj predmet

CITRONICS CTIPC-690C dual kamera nova

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 19.05.2024. u 20:07

Kupljen za: 3.161 RSD

Broj ponuda: 18 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Vladan16

(140)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

185 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Dvostruko sočivo i rezolucija od 2,5K 4MP: Ova bežična vifi kamera na otvorenom opremljena je sa dva sočiva i stoga može brzo da prelazi između bliže i udaljene žižne daljine. Jedan klik da promenite žižnu daljinu preko Ctronics Pro aplikacije, nikada ne propustite važne detalje. Spoljna nadzorna kamera pruža 4 megapiksela i 2,5K video, kako bi pružila iskustvo gledanja visokog kvaliteta. 
6Ks hibridni zum Automatsko praćenje i detekcija ljudi: Ova bežična kamera na otvorenom smanjuje lažne alarme do 95%. Kada detektuje ljudsku aktivnost, automatski počinje da prati. Kada aktivirate funkciju 6Ks hibridnog zuma, kamera automatski prebacuje sočiva na 2Ks optički zum ili 4Ks digitalni zum (ako se podesi ručno). 60 sekundi nakon što sočivo nestane, vanjska ViFi kamera se automatski vraća na originalni ekran. 
Dvopojasni Vi-Fi i dvosmerni audio: Sa mogućnošću slobodnog prebacivanja između opsega od 2,4 GHz i 5 GHz, Vi-Fi kamera nudi stabilniju Vi-Fi vezu za bolje performanse mreže. Ova vi-fi spoljna kamera dolazi sa ugrađenim zvučnikom i mikrofonom, što vam omogućava da razgovarate sa posetiocima u realnom vremenu ili da upozoravate neželjene uljeze dok ste van kuće. 
Noćni vid u boji i potpuna pokrivenost od 360°: Sa šest infracrvenih LED i belih svetala, ova spoljna kamera nudi jasan noćni vid, do 20m u punoj boji i 30m u crno-beloj boji. Možete birati između tri režima noćnog vida. Opremljen sa pomeranjem od 355° i nagibom od 90°, nudi izuzetno široke uglove gledanja da pokrije veću površinu i obezbedi bezbednost vašeg doma. 
IP66 vodootporna i dva načina ugradnje: Ova bežična vifi kamera na otvorenom ima spoljnu školjku otpornu na vremenske uslove IP66 za rad čak i u ekstremnim vremenskim uslovima. Vi-Fi kamera podržava montažu na zid ili plafon, tako da možete postaviti VLAN kamere na spoljne krovove ili na parkinge, garaže, prilaze i bašte.

Uslovi prodaje prodavca

PRE NEGO STO IZLICITIRATE PREDMET DETALJNO I LEPO POGLEDAJ TE SLIKE.UKOLIKO IMA NEJASNOCA KONTAKTIRAJ TE ME PUTEM LIMUNDA.SLIKE PREDMETA POSTAVLJENOG NA AUKCIJI SU ISKLJUCIVO UZIVO TO STO JE NA SLIKAMA TO DOBIJATE.ZBOG NEODGOVORNOSTI I PREDOMISLJANJA POJEDINIH CLANOVA NEMA PRAVA NA REKLAMACIJU.LICIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA ILI NOVIM CLANOVIMA LIMUNDA SALJEM ISKLJUCIVO NAKON UPLATE NA POSTNET NALOG.

Prodavac

Vladan16 (140)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

185 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134188297