Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Xiaomi / Prenosivi elektricni vazdusni kompresor

167 pregleda
10 želi ovaj predmet

Xiaomi / Prenosivi elektricni vazdusni kompresor

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(914)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.082 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prenosiv i kompaktan dizajn: U poređenju sa ogromnom zapreminom tradicionalnih auto za napuhavanje vazduha, Ksiaomi vazdušni napuhivači su samo veličine za ruke i mogu se lako staviti u vaš ranac i džep. Bez obzira na vrstu situacije, da biste lakše nosili naduvavač vazduha.
MAKSIMALNI pritisak naduvavanja 150 PSI: Cilindar za livenje pod pritiskom od legure visoke preciznosti može biti pod pritiskom do 150 psi, zadovoljava snagu naduvavanja potrebnu za drumske bicikle i može se napuniti sa oko 8 guma za drumske bicikle kada je potpuno napunjen.
Jarko LED svetlo i LCD ekran: Jarko LED svetlo može vam pomoći da jasno vidite u vanrednim situacijama noću, takođe korisno za naduvavanje noću, popravku u mraku ili hodanje noću. Digitalni monitor pritiska u gumama može da prati pritisak u gumama u bilo kom trenutku, prilagodi ga unapred podešeni vazdušni pritisak, napunjen do unapred podešenog pritiska i zaustavljen. isključuje bezbednosne opasnosti i brzo reaguje na neočekivane
Moćna funkcija i višenamjenska: Pogodno za razne predmete za naduvavanje, kao što su gume za pro-bicikle, automobilske gume za kućnu upotrebu, gume za motocikle, gume za električne bicikle, lopte, prstenove za plivanje, igračke na naduvavanje i druge gume za naduvavanje.







P39

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (914)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.082 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128181717