Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

WiFi Kamera u sijalici 360s,IP,PTZ, 2Mpx, E27

105 pregleda
2 želi ovaj predmet

WiFi Kamera u sijalici 360s,IP,PTZ, 2Mpx, E27

Cena: 2.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

360° 1080P IP E27 sijalica kamera Vi-Fi IR noćna bežična bezbednost pametne kuće

【ViFi】Ova bežična ViFi sigurnosna kamera podržava ViFi mreže, što vam može pružiti više bežičnih VIFI opcija i lakše kontrolisati kameru. Može se instalirati pomoću uobičajene baze sijalice E27 (110V ~ 240V), a zatim koristite mobilni telefon da preuzmete APP i koristite APP da pomognete sigurnosnoj kameri sijalice da se poveže na ViFi. Nisu potrebne nikakve druge operacije. Imajte na umu da je potrebno oko 40 sekundi da se kamera sa sijalicom poveže po prvi put.

【1080P i inteligentni noćni vid】Sigurnosna kamera sa sijalicom na otvorenom Vifi 1080P HD sijalica Sigurnosna kamera može pružiti jasnu sliku čak i noću, Inteligentni noćni vid pruža običan noćni vid i noćni vid u boji, lako možete odabrati prema sopstvenim potrebama.


【Daljinsko gledanje i PTZ kontrola】Naša kamera može da kontroliše ugao gledanja preko APP-a, možete je daljinski pregledati bilo kada i bilo gde preko za iPhone/za Android za telefon/za Ipad. Ovoj sigurnosnoj kameri sa žaruljom se može pristupiti sa daljine putem aplikacije za iPhone/Android telefon. ViFi kamera vam može pružiti jasan pogled u bilo kom trenutku. Možete da kontrolišete ugao gledanja kamere preko APP-a da biste postigli gledanje od 360 stepeni bez slepih uglova.

【Otkrivanje pokreta i upozorenja u realnom vremenu】Sigurnosna kamera sa sijalicom za spoljnu kameru od 360 stepeni, sistem sigurnosne kamere sa žaruljom kamere usvaja visoko osetljiv senzor pokreta, povežite kameru na VIFI, kada se detektuje pokretni objekat, snimiće pokretnu sliku i obavestiti vas putem APP-a.
【Dvosmerni audio i visokokvalitetna usluga】Sigurnosna kamera sa sijalicom na otvorenom Vi-Fi Ugrađen mikrofon i zvučnik, sigurnosna kamera sa sijalicom može da vodi razgovor između vas i vašeg posetioca

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127268861