Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Voki-toki za decu, punjivi, domet od 3 km

31 pregled
0 želi ovaj predmet

Voki-toki za decu, punjivi, domet od 3 km

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Punjivi i ekološki prihvatljivi: punjivi voki-tokiji štede troškove dodatnih baterija i smanjuju potrebu za baterijama za jednokratnu upotrebu. Upozorenje o niskom nivou baterije i funkcija automatske uštede energije pomažu da se produži vek baterije. Pogodan dizajn USB punjenja omogućava vam da punite svoje voki-toki igračke bilo gde.
Veliki domet i stabilan signal: sa dometom do 3 km (oko 1,86 milja) na otvorenom, naši dečji radio uređaji su idealan izbor za aktivnosti na otvorenom i avanturističke igre. Možete ih koristiti i u zatvorenom prostoru bez brige o smetnjama signala sa zidova ili drugih uređaja.
【VOX funkcija i zaštita podataka】 VOX funkcija omogućava korišćenje dvosmernog radija bez upotrebe ruku i idealna je za aktivnosti kao što su biciklizam, planinarenje i posebno pogodna za dečije igre. CTCSS (Continuous Tone-Coded Skuelch Sistem) smanjuje pozadinsku buku za čist zvuk, čak i na bučnim mestima. 8 kanala sa 99 pod-kanala efikasno izbegavaju spoljašnje smetnje i prisluškivanje.





3 komada na stanju

P50

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131976717