Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

UV LED Lampa za nokte 86W LCD ekran,vise modova

45 pregleda
0 želi ovaj predmet

UV LED Lampa za nokte 86W LCD ekran,vise modova

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【ODJELO ZA SVE VRSTE GELA】Dostupno za UV gel za nokte, gel za izgradnju noktiju, gel za skulpturu noktiju, lepak za dragulje od rhinestone, Shellac CND, OPI i LED gel za nokte i druge vrste gela. Lepak za nokte suši brzi lepak u roku od deset sekundi, UV lepak suši nokte za samo 30 sekundi, a lepak za drago kamenje se suši za 60 sekundi.
【MULTIFUNKCIONALNI I PODESIVI】Veliki LCD ekran za prikaz vremena očvršćavanja i konfiguraciju 4 tajmera za lampu od 10s/30s/60s/99s, maksimalno radno vreme je 120 sekundi, sušilica za nokte garantuje sigurno i udobno iskustvo.
【VELIKA UŠTEDA VREMENA】Profesionalni sušač za nokte visokih performansi od 86 V ima 39 kuglica po lampi ravnomerno raspoređenih, pogodan za brzo i efikasno sušenje svih vrsta lakova za nokte za samo 60 sekundi. Sa našim lampama za nokte, one se lako prilagođavaju na svih pet prstiju istovremeno.
【DIZAJN VELIKOG PROSTORA】Automatska infracrvena indukcija: Lampa se uključuje kada osetite da vam ruke drže lampu. Lampa za sušenje emajla može se pričvrstiti na obe ruke da bi radila istovremeno. Baza koja se može lako naneti na stopala, jedinstveni dizajn dodaje čip za hlađenje, omogućava mašini da troši više vremena, veliki LCD ekran bi bio jasniji. Lov light.
【ZADOVOLJNA GARANCIJA】Moderan i izdržljiv životni vek od 50000 sati, idealan za upotrebu kod kuće iu dnevnoj sobi.

 k1

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129680257