Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Trimer za kosu i bradu-USB punjiva,bežična mašinica

87 pregleda
1 želi ovaj predmet

Trimer za kosu i bradu-USB punjiva,bežična mašinica

Prodat!

Datum kupovine: 03.04.2024. u 22:12

Prodat po ceni: 1.700 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

Mašinica za šišanje】 Trimer za bradu za muškarce Dizajniran za ujednačene performanse sečenja, sa slojem za sečenje kose, brz i precizan na svim tipovima kose sa visokokvalitetnim i izdržljivim samooštrenjem, preciznim nerđajućim čelikom od visokog ugljenika i 3 visokokvalitetna ABS plastična štitnika za fiksiranje: 1mm, 2mm, 3mm, USB kabl uključen. Mašilice za kosu pomažu vam da napravite različite frizure.
✦【Profesionalne oštrice od nerđajućeg čelika】Oštrice koje se samooštre su precizno brušene, ostaju oštre dugo vremena i nude visoku preciznost za svaku frizuru. Pakovanje je takođe opremljeno uljem za podmazivanje, a sečivo se drži uljem kako bi se ivica zadržala dugo vremena. Oštrica može bez problema proći kroz bilo koju dlaku i lako se čisti. Lako se održava čistim i sprečava nakupljanje bakterija.
【USB punjivi bežični trimer】 Bežični trimer za muškarce ima dizajn sečiva u obliku slova T koji ne oštećuje kožu i idealan je za fine frizure kao što su bočne i dekolte. Ugrađena punjiva litijumska baterija 150 minuta bežične upotrebe. USB priključak za punjenje, može da poveže USB adapter, laptop, auto punjač.
【LED displej】LED ekran prikazuje procenat baterije i indikator napunjenosti, što olakšava uvid u procenat baterije i napredak punjenja. Postoje tri položaja stepena prenosa koji ukazuju na tri režima šišanja, uključujući režim niske buke i režim za decu, režim dnevnog šišanja i režim duge guste kose. Ovo je savršeno za porodičnu upotrebu.
【Ekkuisite Craft &Ekkuisite Gift】 Multifunkcionalni set električnih mašina za šišanje ima novi izgled, male veličine, ergonomski, lak za nošenje i udoban za držanje. To je najbolji poklon za muškarce, muževe, momke i roditelje za Novu godinu, Božić, godišnjicu venčanja, rođendan, Dan zaljubljenih i Dan očeva

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130043745