Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Termometar 3 u 1 Bo FC-IR205,beskontaktni za uho/čelo

71 pregled
1 želi ovaj predmet

Termometar 3 u 1 Bo FC-IR205,beskontaktni za uho/čelo

Cena: 1.900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

3 U 1 BESKONTAKTNI TERMOMETAR ZA GROZNICU: Beskontaktni infracrveni termometar za uho/čelo izbegava kontakt sa vašim telom, zdraviji i higijenskiji za članove porodice. Režim za uši, režim čela i režim objekta koji se može prebaciti, ne može samo da odredi temperaturu tela, već i temperaturu mleka, hrane i sobe.
VISOKA TAČNOST I UŠTEDA 30 OČITANJA: Termometar je opremljen infracrvenim senzorima visoke preciznosti, koji mogu brzo pokazati tačna očitavanja temperature u roku od 1 sekunde. Takođe može da snimi do 30 očitavanja sa svim detaljnim informacijama za kontinuirano praćenje temperature vaše porodice. Zapise o temperaturi možete pročitati u bilo kom trenutku.
ALARM DIGITALNE GROZNICE I FUNKCIJA MUTE: Zelena označava normalnu telesnu temperaturu, narandžasta znači blagu groznicu, a crvena visoku temperaturu. U slučaju povišene temperature, ona je praćena zvučnim signalom. Pritisnite dugme MUTE i nećete ometati svoju porodicu koja spava. Veći LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem čini očitavanja vidljiva noću.
SOFT FILL SVETLO: Sa režimom za uši, postoje dva meka LED svetla za punjenje sa obe strane sonde, koja precizno locira ušni kanal tokom merenja i prijatna je čak i u mraku. Veoma promišljen dizajn za bebe i njihove porodice!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124183289