Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sterilizator Ultrazvučni čistač Kecooolke 750ml

116 pregleda
2 želi ovaj predmet

Sterilizator Ultrazvučni čistač Kecooolke 750ml

Cena: 5.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima


Ultrazvučni čistač vibrira vodu 48.000 puta u sekundi kako bi uklonio skrivenu prljavštinu. Sa najvećom frekvencijom kućnih vibracija, proteinska prljavština se može očistiti, a ova prljavština je pričvršćena za male delove i pukotine koje je teško nositi sa vodom. Generišući mikro-vibracije u vodi, talas zvučne vibracije prodire u plemeniti metal do kojeg četka ne može da dosegne i čisti tvrdokornu prljavštinu. Jednostavan rad: samo pritisnite dugme, emitovaće se lagano zujanje i digitalni displej će pokazati vreme čišćenja. Nakon čišćenja u zadato vreme, automatski će se isključiti. 180s/300s/480s/600s/90s, pet režima po vašem izboru. Veliki kapacitet Velika kutija od 750 ml, koja se koristi za čišćenje nakita, naočara, satova, proteza, zubnih alata itd. , Zadovoljava dnevne potrebe za čišćenjem porodica i pojedinaca. Čišćenje svih vrsta predmeta - profesionalna sredstva za čišćenje nakita, naočara, satova, prstenja, ogrlica, novčića, brijača, proteza, alata, kovanica, instrumenata itd.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127347465