Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Stajler-Figaro za kosu,LCD,110-210s,13mm AIMERVO

116 pregleda
1 želi ovaj predmet

Stajler-Figaro za kosu,LCD,110-210s,13mm AIMERVO

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Okrugla keramička cijev od 13 mm za savršeno čvrste kovrdže】 AIMERVO tanka pegla za uvijanje ima cijev dugu 16 cm koja je idealna za kratku i dugu kosu. Ekstra mršava cijev od 13 mm stvara čvrste, vadičep uvojke. Da biste postigli izgled, jednostavno umotajte pramen kose od osnove do vrha i držite 5-6 sekundi. Bilo da je vaš stil glamurozan ili oštar, sve ide uz ove lokne! Stvaranje primetno čvršće kovrče koja je savršeno definisana, bez kovrdžanja i dugotrajna.

【11 podesivih podešavanja toplote (110-210°C), pogodno za sve tipove kose】 Opremljen LCD displejom temperature, štap ima podesiva podešavanja temperature koja vam omogućavaju da podesite temperaturu od 110⁰C do 210⁰C prema tipu kose. Oštećena ili izbeljena 110°C – 120°C, tanka ili fina 130°C – 150°C, normalna kosa 160°C – 180°C, gusta i talasasta 190°C – 210°C.

【Turmalinsko keramičko bure pomaže u održavanju glatke, zdrave kose】 AIMERVO Tourmaline keramičke klešta za uvijanje koriste najnoviju inovativnu tehnologiju koja kombinuje turmalinsku keramiku sa ravnomernom distribucijom toplote, proizvodeći veliku količinu negativnih jona i dalekog infracrvenog zračenja što smanjuje statički elektricitet za savršen stil. Sa nelepljivom keramičkom površinom, ova pegla klizi kroz kosu stvarajući luksuzne talase i kovrče koje traju ceo dan. Brz i jednostavan za korišćenje:

【Zagreva se za 30 sekundi】 Nova PTC HEATER tehnologija za brzo zagrevanje i brz oporavak.

【Okretni kabl od 2 m u salonskom stilu】 Profesionalni okretni kabl od 6,6 stopa čini uvijač za kosu lakim za držanje i upotrebu iz više uglova.

【Lagan dizajn】Uvijač sa štapićima za jelo sa ergonomskim dizajnom, za lakše uvijanje i manje naprezanje ruku.

Bezbedan stil: 【Automatsko isključivanje】 Funkcija automatskog isključivanja od 60 minuta daje vam bezbrižnost pri svakoj upotrebi.

K3

【Hladan vrh za sprečavanje opekotina】 Ovaj tanki uvijač je dizajniran za vrhunsku udobnost sa hladnim vrhom, tako da možete lako da ga uhvatite dok ga koristite.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126923193