Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Smartwatch-Pametni sat KUIZIL,1.69 HD pun ekran,IP67

256 pregleda
6 želi ovaj predmet

Smartwatch-Pametni sat KUIZIL,1.69 HD pun ekran,IP67

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

1,69" HD pun ekran osetljiv na dodir: Okvir sata visoke teksture sa 1,69" LCD ekranom u punoj boji osetljivog na dodir donosi udoban dodir i odlično vizuelno iskustvo. U aplikaciji možete birati između različitih stilova lica sata. Takođe možete odabrati sliku koju želite da prilagodite lice sata u aplikaciji "KVatch Pro". A ekran pametnog sata će se upaliti svaki put kada podignete ruku.

Monitor pulsa 24/7 i praćenje spavanja: Pametni sat će s vremena na vreme automatski detektovati vaš otkucaj srca. Takođe otkriva i prati vaš san i automatski analizira kvalitet vašeg sna. (dubok san, lagan san i vreme budnosti). Nakon što se APP poveže sa pametnim satom, aplikacija će obezbediti detaljan grafikon otkucaja srca i sveobuhvatnu analizu kvaliteta vašeg sna kako bi vam pomogla da ostanete aktivni i ostanete zdravi (Napomena: Podaci sa sata se ne mogu koristiti u medicinske svrhe)

Sat za fitnes sa praćenjem aktivnosti: Ovaj pametni sat ima 22 vrste sportskih režima (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, joga, preskakanje, badminton, košarka, fudbal, itd. ). Možete da snimate i proveravate podatke o celodnevnim aktivnostima kao što su koraci, razdaljina i potrošene kalorije. Svi podaci mogu da se sinhronizuju sa vašim telefonom radi analize i da vam pomognu da kreirate planiranu rutinu kako biste ispunili svoje zdravstvene ciljeve.

Pametna obaveštenja i praktičniji gedžeti: pametni sat ima funkcije sa mnogim praktičnim alatima, kao što su prilagođeni satovi, budilniki, štoperica, tajmer, muzički kontroler, vremenska prognoza, sedeći podsetnik i pronalaženje telefona, itd. Vaše poruke i obaveštenja će biti poslata pravo na vaš zglob sa intuitivnim prilagodljivim vibracijama. (Za drustvene mreze, itd. )

Baterije i kompatibilnost: Sat za trčanje može da se koristi 5-8 dana ili 10-15 dana u stanju pripravnosti. Pametni sat se može potpuno napuniti za oko 2 sata. Pametni satovi su dizajnirani sa IP67 vodootpornošću, što vam omogućava da bezbrižno plivate u bazenu. Pametni sat za muškarce je kompatibilan sa pametnim telefonima iOS 9.0 i Android 4.4 ili novijim.

Ne mogu da povežem sat sa KVatch Pro aplikacijom? Ako ne možete da pronađete sat u aplikaciji, potvrdite da li je sat povezan preko Bluetooth-a ili drugog mobilnog telefona.
Možete zaboraviti ovaj uređaj na Bluetooth listi i ponovo se povezati u aplikaciji.
Možete ponovo pokrenuti sat i ponovo ga potražiti u aplikaciji.
Morate da držite ekran sata uključen kada aplikacija traži sat. Ako ne možete da se povežete u aplikaciji, ponovo instalirajte aplikaciju i zaboravite uređaj u Bluetooth-u, a zatim pokušajte ponovo.
Povežite sat direktno u aplikaciji, a ne preko Bluetooth-a. 2.
Kako poboljšati tačnost podataka merenja sata Preporučujemo vam da tačno podesite visinu, težinu i dužinu koraka u aplikaciji. Ovo će pomoći satu da pruži tačnije informacije. Izmerite otkucaje srca. Zadržite pravilan položaj merenja, pokušajte da izmerite podatke nekoliko puta. Za merenje koraka, preporučujemo da hodate više od 40 koraka neprekidno, kako bi sat mogao preciznije da zabeleži broj koraka. Izbegavajte korišćenje nevažećih podataka kao što su rukovanje, podizanje ruke itd

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124102445