Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ring Light 12 inča,tripod,BT daljinski,držač

81 pregled
1 želi ovaj predmet

Ring Light 12 inča,tripod,BT daljinski,držač

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 [Povećajte osvetljenost i meko osvetljenje] – 184 napredne Led perle, sa osvetljenošću koja prelazi 60% kružnih svetala. Temperatura boje 3200K-6000K, 3 režima boja, 10 nivoa osvetljenosti koja se može zatamniti. Unutrašnjost prstenaste lampe je izrađena od visokokvalitetne aluminijumske ploče, ultrazvučnog zavarivanja, sa boljim efektom disipacije toplote i životnim vekom od više od 10000 sati.
[2023 Nadogradite stabilnije postolje sa četiri noge] - dizajn sa četiri noge čini da ima veću površinu za podršku za bolju ravnotežu i stabilnost. Noge postolja su deblje, veće nosivosti. Napravljen od visokokvalitetne legure aluminijuma, sa 4 podesive visine. Lako se može rastegnuti od 65 cm / 25,6 inča do 142 cm / 56 inča, ukupna visina dostiže 177 cm / 69,5 inča kada je plus svetlo u prstenu. Pogodno za Tik Tok, emitovanje, striming uživo, šminkanje i fotografisanje.
[2KOM Ojačani i prošireni držači za mobilne telefone] - mogu se proširiti sa 6 cm/2,36 inča na 9 cm/3,54 inča, kompatibilni sa skoro svim iPhone i Android uređajima, dovoljno fleksibilni da se lako rotiraju u bilo kom pravcu bez odbijanja. Sa obe strane kopče za telefon postoji dizajn protiv ogrebotina, tako da nema potrebe da brinete o ogrebotinama prilikom instaliranja telefona.
[Optimizovano USB napajanje] - nadograđen je materijal kabla za napajanje, pojačane tačke naprezanja i optimizovano kolo, veća sigurnost i stabilnost. 5V ulazni napon, niska potrošnja energije. Uređaji sa USB napajanjem, kao što su punjači za mobilne telefone, računari, laptopovi, mobilna napajanja, itd. Preporučujemo da koristite punjač od 5V 2A za napajanje, u suprotnom osvetljenost može biti nešto niža.
[Mini daljinski okidač za fotografije i video zapise] - opremljen osetljivim daljinskim upravljačem, podržava do 10M, i za android i za iOS. Postoji dodatna baterija za zamenu.

K13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130236641