Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Projektor snega sa daljnskim unutrasnja i spoljna dekor

156 pregleda
2 želi ovaj predmet

Projektor snega sa daljnskim unutrasnja i spoljna dekor

Cena: 3.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Baš kao i mnoge pahuljice koje lebde, praznično svetlo stvara fantastičnu scenu pada snega koja će vas odvesti u bajkoviti svet plesne predstave snežnih pahulja za Dan zahvalnosti, Novu godinu, rođendansku zabavu, venčanje, godišnjicu, čak i na Floridi možete imati sneg za Božić.
Ovaj svetlosni projektor dodaje toliko Božićnog veselja, projektor božićnih lampica stvara veoma lepu atmosferu bilo na vašoj božićnoj zabavi u dvorištu ili u vašoj sobi. Ako ga imate u svojoj sobi, definitivno bi vaša soba izgledala veoma estetski.
Ip65 nivo i jednostavan za instalaciju, jednostavan za korišćenje i podešavanje. Božićna snežna svetlost je tako sjajna i izdržala je skoro tropske oluje. kada vidimo sneg kako pada, zaista imamo osećaj da dolazi Božić.
Pogodan daljinski upravljač, svetla za božićne ukrase na otvorenom mogu se kontrolisati daljinskim upravljačem, voli binu sa mnogo pahulja i deca mogu lako da upravljaju daljinskim upravljačem. (Prvi put kada koristite daljinski upravljač, morate da pritisnete i držite dugme da biste uparite kod, što je za sprečavanje bežičnih iskrivljenih kodova. )
Savršena božićna dekoracija, projekcijska lampa bele pahuljice je veoma pogodna za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju. Noć veštica, Božić, praznik, Dan zaljubljenih, venčanje, zabava, porodica, prozor, pogled na baštu i druge prilike

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122745213