Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Profesionalni fen za kosu FASZIN 2500W IN11-B002

63 pregleda
0 želi ovaj predmet

Profesionalni fen za kosu FASZIN 2500W IN11-B002

Cena: 15.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Sai Goodbie to Frizz】Faszin jonski fen za kosu usvaja Plasma dvostruki jonski sistem i tehnologiju plavog svetla, hidrira 60-120 MILIONA negativnih jona/cm³ i pojačava sjaj i glatkoću vaše kose do 38%. Održava prirodnu ravnotežu vlage kako bi se izbeglo prekomerno isušivanje i ostavljajući vaše pramene primetno sjajnijim i glatkijim.
【2Ks Fast Driing VIND-PRO Tech】 Dizajniran sa moćnom VINDPRO tehnologijom protoka vazduha, brzina vetra fena za sušenje se povećava na 33m/s, 2 puta brže od običnih fenova za kosu, smanjujući vreme sušenja za polovinu. Naš fen za kosu može brzo da osuši kosu, a istovremeno vašoj kosi pruži najbolju negu.
【7 režima sušenja】3 precizna podešavanja toplote (visoka/srednja/niska), 2 podešavanja brzine (blaga/brza) i 1 dugme za hlađenje za potpunu kontrolu stilizovanja. Faszin fen za kosu vam omogućava da pronađete savršenu kombinaciju sušenja za različite stilove i tipove kose.
【6 profesionalnih dodataka za stilizovanje】6 profesionalnih dodataka vam omogućavaju da kreirate čitav niz stilova, 98 korisnika je testiralo češalj za oblikovanje. 93% ga je ocenilo kao PROFESIONALNO, SALONSKE BLOVOUT-ove. 97% volelo je koncentrator za precizno oblikovanje. 90% volelo je difuzor za definisanje kovrdža i talasa. Drugima se dopao češalj sa širokim zupcima za afro kosu.
【Razvijeno sa stilistima. Praktičan dizajn】 Dizajniran od strane vrhunskih nemačkih inženjera, slušajući kupce: ručka je dizajnirana da drži udobno i bezbedno; petlja za vešanje se lako skladišti; filter koji se može ukloniti za lako čišćenje; Kabl idealne dužine od 98 inča, doseg za stilizovanje vaše porodice ili kose klijenta iz bilo kog ugla.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127062253