Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Profesionalni Automatski uvijač za kosu-160,180,200s-No

112 pregleda
4 želi ovaj predmet

Profesionalni Automatski uvijač za kosu-160,180,200s-No

Cena: 3.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【Novi nadograđeni dugotrajni stil】Poluotvorena pegla za uvijanje sa konstantnom temperaturom omogućava da se kosa ravnomerno zagreva u svim pravcima, a efekat uvijanja je duži, stvara šarmantan oblik, stvara paperjaste lokne i pahuljaste talase. Profesionalna pegla za uvijanje to olakšava jutarnje stilizovanje i štedi vreme. Bez trikova i dvosmerne rotacije, lako možete da kreirate prelepe lokne koje želite.

【Ušteda vremena i rada】Fegla se brzo zagreva u roku od 30 sekundi, skraćuje vreme čekanja i pomaže vam da brzo uvijate kosu. Pogodno za žene svih uzrasta, uvijanje jednim klikom, bez obzira da li ste iskusne ili ne, samo stavite kosu u mašinu, lagano pritisnite i lokne će se osloboditi za 9 sekundi, a stilizovanje se može završiti za 10 sekundi, recite zbogom ručnom neurednom zapetljavanju kovrdžave kose.

【Protiv opekotina i zapetljavanja】Automatski uvijač za kosu ima ugrađeni inteligentni magnetni indukcioni motor. Ako ima previše kovrdža ili rad nije ispravan, unutrašnji inteligentni čip će automatski prekinuti napajanje tako da kosa neće biti zaglavljeni ili povučeni, i efikasno će izbeći oštećenje kose. BEICED automatski uvijač za kosu ima dvostruko izolovanu školjku kako bi se smanjio prenos toplote i sprečila površinska toplota da opeče vaše ruke i lice.

【4 podešavanja temperature】Rotaciona pegla za uvijanje pruža 4 različita temperaturna opsega od 140° C do 200° C, pogodna za sve tipove kose, kao što su tvrda kosa, gusta kosa, meka kosa, oštećena kosa, laka kosa, kako bi zadovoljili vaše potrebe Potrebne su različite frizure. Bio jon za automatsko uvijanje kose može automatski da oslobodi jone kada štapić za uvijanje kose radi na minimiziranju kovrdžanja i sprečavanju da visoke temperature oštete kosu, ostavljajući kosu glatkijom i dugotrajnim sjajnim uvojcima.

【Dvostruka zaštita za kosu i idealan izbor poklona】Negativni joni i keratinski premaz ovog automatskog uvijača za kosu pomažu u smanjenju trenja pramenova kose u kovrdžavoj kosi, štite kosu jakom i zdravom, održavaju kosu glatkom i sjajnom. Lako se nosi kada putujući, 360° okretni kabl za udobnost, automatsko isključivanje radi sigurnosti. To je moderan i savršen poklon za vas/prijatelje/porodicu. Ako imate bilo kakvih pitanja o upotrebi proizvoda, slobodno nas kontaktirajte

K13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130354005