Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Power Bank 36000mAh,Solarni,LED,Bežično i 7 USB punjenj

104 pregleda
5 želi ovaj predmet

Power Bank 36000mAh,Solarni,LED,Bežično i 7 USB punjenj

Cena: 4.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【Solarna baterija velikog kapaciteta】Velika baterija sa ugrađenom solarnom baterijom, ovo je odličan izbor za kampovanje, planinarenje, penjanje, ribolov itd. Bežična baterija velikog kapaciteta može da podrži dovoljno snage za vašu upotrebu u vanrednim situacijama. Pover Bank ima funkciju indikatora napajanja. uverite se da znate snagu baterije bilo gde i bilo kada.
【Izdržljiv i siguran】Solarni punjač je napravljen od izdržljivog ABS + PC materijala i silikonskog utikača. Zaštitite ga od kiše, prljavštine i udara, Pover Bank ima zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od prekomernog pražnjenja i funkciju zaštite od prekomernog punjenja.
【Bežično punjenje i trostruki izlazni port】Pover banka za solarno punjenje ima bežičnu funkciju, Pover banka je kompatibilna sa većinom uređaja sa omogućenim bežičnim punjačem. Ugrađeni dvostruki USB izlaz i Tipe-C izlaz sa 5V/3A, omogućava punjač za 4 uređaja u isto vreme. Baterija ima više od 1000+ životnog ciklusa punjenja. Kompatibilan je za iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC itd.
【Funkcija lampe i 8 svetlih LED svetla sa SOS modelom】Prenosiva solarna baterija ugrađena u LED lampu na dnu i ima kuku na vrhu, sa karabinom, može se okačiti na ranac. Lampa je odličan izbor za spoljašnju upotrebu. Može se koristiti kao rešenje za hitne slučajeve sa SOS modelom. Koristan alat za vanjske i hitne situacije. Ne plaši se mraka

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129866469