Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pametni automatski uvijač za kosu,prenosiv,6 temp,LCD e

183 pregleda
6 želi ovaj predmet

Pametni automatski uvijač za kosu,prenosiv,6 temp,LCD e

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Inteligentni automatski uvijač za kosu】 Najnovija bežična pegla za uvijanje kose, recite zbogom neurednom i zapetljanom dizajnu kablova. Bez držača kablova, kosu možete uvijati bilo gde. Nije potrebna veština, zamena za vašu tradicionalnu peglu ili štapić za uvijanje.
【Sigurnost i dizajn protiv opekotina】U poređenju sa tradicionalnom peglom za uvijanje kose, nove klešta za uvijanje kose imaju dvostruku jedinstvenu toplotnoizolacionu komoru za uvijanje kose koja štiti vaše ruke od bilo kakve površinske toplote. nema opasnosti od opekotina i namotavanja žice. Automatsko isključivanje kada se ne koristi 10 minuta, osigurava maksimalnu sigurnost i optimalne performanse u svakom trenutku.
【Lako za nošenje】Prenosna bežična pegla za uvijanje je pogodna za prelepe dame, mlade devojke i elegantne žene da idu bilo gde, čak i ako putujete po celom svetu. Dođite sa ukosnicama i češljem, to je idealan izbor poklona za vašu porodicu i vas.
【LCD ekran】 Uvijač za kosu može slobodno podesiti temperaturu (150℃, 160℃, 170℃, 180℃, 190℃, 200℃) i smer kovrdža (levo ili desno). Sve ovo se prikazuje na malom LCD ekranu. Pomoću tajmera možete podesiti sekunde, koliko dugo želite da okrećete kovrče, podešavanje temperature i izaberete da li kovrče treba da budu levo ili desno.
【Topli saveti】1. Kada ga prvi put koristite, pegli za uvijanje treba 2-3 minuta da zagreje grejni štap. Pritisnite i držite dugme za uvijanje dok ne pustite bip.3. Bolje je svaki put uzeti malu količinu kose kako biste sprečili da se previše dlaka zaglavi.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123651153