Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mini klima 5 u 1 FIVANGIN,LCD ekran

111 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mini klima 5 u 1 FIVANGIN,LCD ekran

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 5-u-1 multifunkcionalni dizajn i LCD ekran: mini klima uređaj, hladnjak za vazduh, ventilator, ovlaživač i LED noćno svetlo 5-u-1 dizajn. Dodajte vodu ili kockice leda da se brzo ohladi, može da radi i kao ventilator kada nema vode. Takođe nam pomaže da se držimo dalje od suvog vazduha i donosi nam hladan, svež osećaj. Poboljšana kontrolna tabla je opremljena LCD ekranom. Podesite svoje postavke hlađenja blagim klikom.
5 brzina i 3 režima vetra. Hladnjak vazduha ima 1 režim prirodnog vetra i 2 režima atomizovanog hlađenja. U režimu prirodnog vetra, protok vazduha je nežan i bliži prirodnom vetru. U 2 režima hlađenja, ventilator usisava vrući vazduh i pretvara ga u hladan vazduh, a zatim se ultra-fina vodena magla sa prosečnom veličinom čestica od 4um raspršuje visokofrekventnom ultrazvučnom vibracijom, čime se brzo postiže efekat hlađenja. Hajde da uživamo u prohladnom letu.
8-časovni tajmer i dugin LED. Ovaj mobilni klima uređaj ima funkciju tajmera koja vam omogućava da izaberete između 1 i 8 sati. a kada se dostigne postavljeno vreme, uređaj se automatski isključuje, što olakšava svakodnevnu upotrebu. Šareno LED noćno svetlo može stvoriti romantičnu atmosferu kada se koristi noću. Pri najmanjoj brzini vetra, zvuk uređaja je manji od 30 dB, što ne ometa vaš rad ili san.
Rezervoar za vodu od 600 ml i oscilacija od 90 °. Rezervoar od 600 ml može da uskladišti više vode kako bi se produžio interval između punjenja vode. Saveti: Dodavanjem mešavine ledene vode može se postići najbolje hlađenje. Na dnu se nalazi rezervoar za skladištenje vode otporan na curenje, koji može efikasno sprečiti da voda teče na radnu površinu. Zahvaljujući tehnologiji automatskog oscilovanja širokog ugla od 90°, u stanju je da cirkuliše hladan vazduh oko veće površine.
Ušteda energije i prenosiv: Ovaj hladnjak vazduha je bez freona, ekološki prihvatljiv, radi sa malom potrošnjom energije, što se savršeno uklapa u naš način života sa niskim sadržajem ugljenika. Višestruko napajanje preko USB porta, sa ručkom i sistemom filtera, može ostvariti cirkulaciju vazduha i doneti svež i hladan vazduh. Zbog svoje kompaktne veličine, ovaj hladnjak je pogodniji za lično hlađenje. Pogodno za radni sto, noćni stočić, trpezarijski sto, kancelariju, spavaonicu itd.
Napomena: Ovaj prenosivi klima uređaj je idealan za ličnu upotrebu i nije pogodan za hlađenje cele sobe, molimo vas da ga ne stavljate predaleko od vas.

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130043677