Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mini klima 4 u 1

163 pregleda
6 želi ovaj predmet

Mini klima 4 u 1

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Dobija se bez orginalne kutije u stanju kakvom je na fotografijama, jer sam istu dobio bez kutije i zbog toga je cena niža.



❄【4 u 1 prenosivi klima uređaj】 Naš 4 u 1 klima uređaj je kombinacija mini klima uređaja i ovlaživača, opremljen klima uređajem, ovlaživačem i LED svetlom za raspoloženje. Možete ga koristiti kao ventilator ili dodati led/vodu/esencijalno ulje da biste ga učinili mini klima uređajem tako što će proizvoditi vlažan i svež hladan vazduh. Ako izaberete ovo, možete kreirati sopstvenu zonu udobnosti i uživati u hladnoći leta.
❄【Funkcija tajmera i tihi rad】Da li vam je potreban sistem za hlađenje koji će vam pomoći da zaspite, ali ne želite da vas rashlađuje cele noći da biste se ohladili? Ne brinite, naš evaporativni hladnjak za vazduh je opremljen funkcijom kontrole vremena koja vam omogućava da prelazite između 2 i 4 sata u zavisnosti od vaših potreba. ❄【LED sa 7 boja i režim sa 3 brzine vetra】Ovaj hladnjak se takođe može koristiti kao LED svetlo za raspoloženje sa 7 različitih boja. Režim boje i režim jedne boje. Možete ga isključiti ili koristiti kao mini noćno svetlo. Uključite režim boja, boja se može automatski promeniti. Brzina vetra sa 3 brzine (visoka, srednja, niska) po vašem izboru, možete podesiti brzinu vetra prema vašim potrebama.
❄【Prenosivi i ušteda energije】Ovaj mali klima uređaj teži samo 0,9 kg i ima ručku za nošenje da ga ponesete bilo gde, idealan za spavaće sobe, dečije sobe, kancelarije, uglove za čitanje, spavaonice, dom, radne sobe, podrume itd. soba kada putujete i još mnogo toga. Naš rashladni uređaj ima nisku potrošnju energije da smanji vaš račun za struju i potpuno je pogodan za naš način života sa niskim sadržajem ugljenika.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126873337