Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mini klima 3 u 1,prenosiva

80 pregleda
0 želi ovaj predmet

Mini klima 3 u 1,prenosiva

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 【Multifunkcionalni klima uređaj】-- Ovaj mobilni klima uređaj će vam doneti hladan i svež vazduh tokom vrelog leta. Koristi snažan motor koji obezbeđuje jak vetar. Prskanje ledene vode pruža neočekivanu hladnoću. Više nego samo hladnjak za vazduh, može se koristiti i kao običan ventilator ili ovlaživač

【3 brzine vetra i 2 tajmera】-- Klima uređaj je opremljen sa 3 nivoa brzine. Možete slobodno izabrati željenu brzinu vetra (niska/srednja/visoka). Vremenska funkcija je takođe veoma praktična. (Automatski se zatvara nakon 2 sata ili 4 sata)

【7 svetla u boji i 2 svetlosna režima】-- Rezervoar za vodu ima svetlo u boji i lepo je dizajniran. Boja se može podesiti da se automatski menja ili da bude jednobojna, svetlo se takođe može isključiti u svakom trenutku ili se noćno svetlo može koristiti noću.

【Odvojivi rezervoar za vodu velikog kapaciteta】-- Veliki rezervoar za vodu od 400 ml garantuje maksimalno vreme rada od oko 5 sati. Rezervoar za vodu se može otvoriti i očistiti kako bi se osiguralo da je prskanje čisto i zdravo.

❤【Bezbednosni i prenosivi dizajn】-- Kada u rezervoaru za vodu u režimu hlađenja nedostaje vode, prikazuje se zaštita. Gornja ručka za lako nošenje ili nošenje. Sa jakom snagom vetra i brzom brzinom hlađenja i hlađenja, ali samo 16,8V snage, niskom potrošnjom energije, bez freona, uštedom energije i zaštitom životne sredine. Možete ga koristiti sa potpunim poverenjem.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128485525