Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED plafonsko moderno svetlo sa tri rotirajuća grla

184 pregleda
1 želi ovaj predmet

LED plafonsko moderno svetlo sa tri rotirajuća grla

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Rotirajući trosmerni reflektor】Rotirajući dizajn je jedinstveni dizajn ovih zidnih reflektora, ovaj crni držač zidne lampe je fleksibilan i može se okretati za 350° i okretati za 90° naopačke, pružajući širok ugao osvetljenja da zadovolji vaše različite zahteve, kuhinju plafon sa svetlima se može pomerati u bilo kom smeru u kom želite da budu okrenuti. Omogućiće vam širokougaono osvetljenje, brzo i praktično.

【Osnova za sijalice E14】Ovo zidno svetlo je E14 utičnice koje omogućavaju ugradnju svih E14 sijalica. Kompatibilan sa mnogim vrstama sijalica kao što su LED žarulje sa žarnom niti, maksimalna dozvoljena snaga za svaku sijalicu je 40W (sijalice nisu uključene). Možete kupiti i instalirati sijalice koje su pogodne za E14 grla prema vašim potrebama.

【Visokokvalitetni materijal i retro dizajn】Ovaj industrijski plafonski reflektor napravljen je od visokokvalitetnog metala koji koristi tehnologiju bojenja na visokim temperaturama, dobru otpornost na koroziju, zaštitu od rđe i bledenja. Zidna lampa je napravljena od visokokvalitetnog metala od crnog gvožđa za peskarenje prahom, sa spoljnim mat crnim poklopcem, zidna lampa ima industrijski / vintage izgled i donosi udobnost u prostoriju, stvarajući za vas elegantnu i toplu atmosferu prostora.

【Široka primena】Može se koristiti kao zidna lampa ili kao reflektor na plafonu, možete ga instalirati prema vašim potrebama, tako da je ova reflektorska svetla za plafon pogodna za uglavnom životni stil, ne samo da može da obezbedi jako osvetljenje pod različitim uglovima svojoj kući, ali i da bude klasičan i lepotni dekor u vašoj kući, tako da je ova plafonska lampa savršena za kuhinje, dnevnu sobu, spavaću sobu, hodnik, restoran, prodavnicu i mnoge druge dnevne prostore. Unutrašnjost senke je mat crna, možete koristiti svetlo toplog tona da biste postigli efekat slike.

【Jednostavna instalacija 】 Paket uključuje uputstvo za instalaciju za jednostavnu i brzu instalaciju.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123734553