Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED Solarne viseće lampe sa po 5m kabla i 2 daljinska

93 pregleda
0 želi ovaj predmet

LED Solarne viseće lampe sa po 5m kabla i 2 daljinska

Cena: 7.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 LED solarne viseće lampe za spoljašnju unutrašnju upotrebu, 4 moda solarne viseće lampe sa senzorom pokreta, kabl od 5 m, dvoglave viseće solarne lampe, IP65 vodootporna solarna viseća lampa za letnjikovac , baštu, balkon, terasu, štalu
【Solarno napajanje i super svetla】Spoljna viseća solarna lampa opremljena je velikim solarnim panelom od 12V i ima visoku stopu fotoelektrične konverzije, uštedu energije, zaštitu životne sredine i nulte troškove električne energije. Svako svetlo ima ugrađenu bateriju od 4400mAh koja se puni tokom dana i automatski uključuje noću.
【4 REŽIMA OSVETLJENJA SA DETEKCIJOM POKRETANJA】Hacevida solarna viseća lampa sa detektorom pokreta nudi 4 režima osvetljenja. ① Niska osvetljenost - kada se kreće - jako svetlo ② Isključeno - kada se kreće - jako svetlo ③ Režim 3: Trajno uključen noću ④ REŽIM 4: Trajno uključen tokom dana i noći. Napomena: Nakon korišćenja režima 4, vratite se na jedan od preostala tri režima za punjenje.
✅【Daljinski upravljač i 6 nivoa osvetljenosti】 Naše solarne lampe koje vise napolju imaju 6 podesivih nivoa osvetljenosti, 100%, 85%, 70%, 50%, 35%, 20%. Bela svetlost do 1000 lumena. Koristite daljinski upravljač da izaberete željeni režim osvetljenja i nivo osvetljenosti.
【Split dizajn za unutrašnju i spoljašnju upotrebu】Solarne lampe za unutrašnju i spoljašnju upotrebu odvojene su od solarnog modula. Svako svetlo je povezano sa solarnim panelom preko 5m kabla, tako da možete ostaviti solarni panel napolju da se puni dok spoljna solarna svetla okačite u zatvorenom ili ispod krova. Možete podesiti ugao solarnog panela za optimalno izlaganje sunčevoj svetlosti i povećati konverziju sunčeve energije.
☔【IP65 Vodootporan i jednostavan za instalaciju】 Biti otporan na vetar i vodootporan je od suštinskog značaja za korišćenje solarnih svetala za kačenje na otvorenom. Ova unutrašnja spoljna solarna svetla napravljena je od visokokvalitetnog vatrostalnog PP materijala, IP65 vodootpornog i radi u svim vremenskim uslovima (toplina/kiša/sneg). Idealan za prostore bez struje, kao što su šupe, paviljoni, štale, kokošinjci, dvorišta, ostave, tavani, bašte, balkoni, radionice, hodnici itd.

K13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130236685