Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Gejmerske LED slušalice sa mikrofonom IPORACHX H100

131 pregled
3 želi ovaj predmet

Gejmerske LED slušalice sa mikrofonom IPORACHX H100

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

7.1 Surround zvuk za impresivno iskustvo igranja: Pruža vodeći audio realizam za uranjanje u igru pružajući precizne prostorne audio informacije izvan standardnih 7.1 znakova usmerenosti surround zvuka. Opremljen magnetnim neodimijumskim drajverima visoke preciznosti od 50 mm, možete čuti suptilan zvuk poput koraka, čuti svoje neprijatelje pre nego što ih vidite, za bolje iskustvo igranja.
Mikrofon za izolaciju buke: Ove slušalice za računarske igre sa integrisanim onmi usmerenim mikrofonom mogu da hvataju zvukove sa velikom osetljivošću i uklanjaju buku, daju vam neverovatno impresivno iskustvo igranja sa oštrim, detaljnim zvukom i dubokim i preciznim pozicioniranjem zvuka, tako da su ove slušalice za igre najbolje izbor poklona vašem bratu ili dečku koji je igrač.
Ergonomski dizajn i vrhunski materijal: meko podstavljeni dizajn trake za glavu na uvlačenje omogućava vam da pronađete savršeno pristajanje bez ograničenja i pruža odličnu izdržljivost, jer je svaki jastuk za uši napravljen od meke, prozračne bioničke proteinske površine i ispunjen gustim jastukom od memorijske pene, ostaje udobno čak i tokom dužih igranja. Nepravilna fascinantna LED svetla naglašavaju atmosferu igre.
Mala težina: slušalice za PC igre čak i ako se koriste duže vreme, neće biti opterećenja za glavu i vrat. Kabl za slušalice je dugačak 2,2 m. Ako je glavni računar daleko, nema potrebe za povezivanjem dužeg kabla. Za razliku od uobičajenih slušalica na tržištu, ove slušalice su vizuelno više borbenog stila, idite na pobedu sa njima!
Široka kompatibilnost: Jedinstveni dizajn 2 u 1 podeljenih kablova kompatibilnosti sa više platformi, opremljen i usb portom i 3,5 mm audio priključkom, čini ove slušalice za igre široko kompatibilnim sa PS5, PS4, PC, Nintendo 3DS, Ksbok One, PSP, laptopom, računarom, Tablet, iPad, mobilni telefon. NAPOMENA: staroj verziji Ksbok One je potreban dodatni adapter za podršku.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126649345