Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Fen za kosu sa 3 brzine / 2200W

100 pregleda
2 želi ovaj predmet

Fen za kosu sa 3 brzine / 2200W

Cena: 2.600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(914)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.082 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

[2200V mali fen za kosu] DFGOTOP mini fen za kosu prenosivi sadrži 2200V ima unapređeni AC motor, moćnu brzinu vetra da vam uštedi vreme, a takođe može da vam produži vreme spavanja. Pored toga, izuzetna kutija za fen za kosu može se dati i kao poklon.
[3 temperature &2 brzine vetra i hladan vetar] profesionalac bez fena za kosu, naravno, nedostaju podešavanja toplog i hladnog vetra, tako da želimo da prelazimo između brzine vetra i temperature u kosi da bismo postigli savršen izgled, za dugu/kratku kosu su primenljive . Više ne brinite o dugoj kosi, duvanje ne isuši nevolje. hladan vetar da vam obezbedi prirodnu funkciju vetra.
[Iznenađenje]: moderan difuzor za fen za kosu, ženski univerzalni nastavak za difuzor i češalj sa širokim zubima cirkulišu vazduh do vrhova kovrdžave kose, stvarajući obimni, glamurozan izgled kovrdžave kose. mlaznica koncentratora i okrugli češalj za ravne, a jonski fen za kosu za žene uduvava vazduh direktno u eliminisanje kovrdžanja. Ostavlja kosu glatkom.









P40

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (914)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.082 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126962085