Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

FRGROW LED lampe za uzgoj biljaka u zatvorenom 3režima

103 pregleda
1 želi ovaj predmet

FRGROW LED lampe za uzgoj biljaka u zatvorenom 3režima

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 【Ideal Sunlight Full Spectrum】Ovo svetlo za rast uključuje 3000K toplo svetlo, 5000K belo svetlo i 660nm crveno svetlo LED lampe perle, pun spektar je blizak prirodnoj sunčevoj svetlosti, pogodan za sobne biljke u svim fazama rasta. Biljna svetlost klipa je prijateljska za ljudske oči i ne iritira. Ova rasvetna lampa je opremljena sa 60 LED dioda za simulaciju sunčeve svetlosti punog spektra u podne.
【Automatsko uključivanje/isključivanje ciklusa, funkcija tajmera】Ova LED lampa za rast ima funkciju vremena memorije ciklusa, možete podesiti tajmer na 3/9/12 sati, pod uslovom neprekidnog napajanja, svetlo za rast biljaka će automatski u isto vreme svakog dana Uključuje se i isključuje na 3/9/12 sati bez vaše ručne intervencije.
【3 režima osvetljenja i 10 nivoa zatamnjivanja】Svetlo za rast biljaka ima 3 režima osvetljenja (belo svetlo, topla boja + crvena svetlost i potpuno svetlo), koji su beskonačno blizu prirodnog svetla, zadovoljavajući rastuće potrebe biljaka od sadnica do cvet. 10 nivoa zatamnjivanja, podešavaju osvetljenost u opsegu od 10%-100% i fleksibilno prilagođavaju kako bi zadovoljili različite zahteve biljaka za intenzitetom svetlosti.
【Lako se instalira, adapter uključen】Ovo LED svetlo za rast dolazi sa fleksibilnim i čvrstim guščjim vratom i čvrstom kopčom, a ukupna dužina žice je 1,5 metara, što omogućava da se LED hortikulturna rasveta pojavljuju na pravim mestima. Napaja se preko USB ili AC utikača (adapter je uključen). Svetlo za uzgoj biljaka je dizajnirano sa neklizajućom podlogom, koja može dobro da fiksira rasvetu za biljke.

K13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130497877