Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Difuzer SALKING 260ml sa LED svetlom

85 pregleda
1 želi ovaj predmet

Difuzer SALKING 260ml sa LED svetlom

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

STILAN DIZAJN METALA I DRVETA – UMORI OD GLEDANJA JEFTINIH PLASTIČNIH DIFUZORA SALKING . Dodajte nekoliko kapi esencijalnog ulja u svoj aromaterapijski difuzor kada se osećate tužno ili vam je teško da zaspite. Takođe možete koristiti aromaterapiju tokom meditacije i joge da dodatno opustite svoje telo, poboljšate raspoloženje. Estetika i miris su dovoljni razlozi da zadržite ionako jedan na tvom stoliću.
PODESIVI REŽIM MAGLE I TAJMER—U režimu povremene magle, sa uključenim 30 sekundi, isključenim 30 sekundi, aromaterapija sa esencijalnim uljima difuzora može se koristiti povremeno 6-8 sati; 3-5 sati u neprekidnom režimu magle. Difuzor eteričnih ulja ima 2 režima podešavanja vremena: ON/1H/2H. Manje od 25db struktura protiv buke osigurava udobno i toplo okruženje za spavanje. Savršen je dekor za mirno opuštanje u vašem domu, kancelariji, jogi, spa centru, kupatilu, neka vam bude slatka i udobna kuća iz snova. ? AUTOMATSKO ISKLJUČIVANJE BEZ BPA I BEZ VODE—SALKING ovlaživač hladne magle za spavaću sobu je napravljen od ekološki prihvatljivih PP materijala, koji ne sadrže BPA. SALKING ovlaživač sa difuzorom ulja će se automatski isključiti kada je bez vode, što doprinosi sigurnosti i energetskoj efikasnosti. je dovoljno bezbedan čak i ako ga date starijim osobama, ne brinite da će zaboraviti da ga isključe. U svakom slučaju, ultrazvučni difuzor eteričnih ulja je najnoviji trend. Svideće vam se kako to izgleda u vašem predivnom domu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127240857